La FFIB reparteix 1.000.000 € entre els clubs

5 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

l futbol aficionat reb un petit percentatge (1%) dels drets audiovisuals que generen els clubs professionals de futbol en el negoci televisiu. Un Reial Decret regula aquesta aportaciĂł com a ajuda i promociĂł dels clubs que depenen de les Federacions Territorials. La FFIB ha decidit la forma de distribuĂŻr aquesta ajuda de forma proporcional.

L’assignaciĂł que ha rebut la FFIB de l’1% dels ingresos pels drets d’explotaciĂł audiovisual de les competicions de futbol professional, segons el Real Decret-llei 5/2015, Ă©s de 467.000 €, corresponent a la temporada 2016-2017. La FederaciĂł de les Illes Balears dedica aquests doblers a l’ajuda i promociĂł del futbol aficionat.

Només poden accedir a aquestes ajudes els clubs que estiguin al corrent de les tributacions a Hisenda i a la Seguretat Social.

Les ajudes se distribueixen de la segĂŒent forma:

95.000 entre diversos clubs Femenins i de Futbol Sala (3 de 2ÂȘ DivisiĂł Femenina; 1 de 2ÂȘB de Futbol Sala; 10 de 3ÂȘ DivisiĂł de Futbol Sala; i 2 de Juvenil DivisiĂł Honor de Futbol Sala).

La resta se distribueix aixĂ­:

Un 50% a repartir a parts iguals entre tots els clubs de la FFIB.

Un 30% a repartir a parts iguals entre les llicÚncies que té cada club de la FFIB.

Un 20% a repartir a parts iguals entre les llicĂšncies de titulats (entrenadors, preparadors fĂ­sics, metges, ATS i fisios) que tenen els clubs de la FFIB.

AJUDES ALS QUE HAN JUGAT LA COPA DEL REI

A mĂ©s d’aquestes quantitats, i tambĂ© segons el mateix Reial Decret Llei, els equips no professionals de les Illes Balears que hĂ gin participat en la Copa del Rei de l’actual temporada reben ajudes de 70.000 €, els de Segona B, i de 33.000 €, els de Tercera DivisiĂł.

Una altra ajuda correspon als participants de la Copa del Rei per cada ronda que passen (el que més ha cobrat ha estat la SD Formentera que va arribar a octaus de final), mentres que tant RCD Mallorca com Atl. Balears varen quedar eliminats en segona ronda).

Comentarios cerrados