Rècord de participació de la III Cursa Popular Palmadona

4 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

4000 persones han participat a la prova que ha donat el tret de sotida a la plaça d’Espanya

 

Susanna Moll: El centre de ciutat vibrarà amb voltros per posar en valor el paper de la dona al món de l’esport, per visibilitzar el treball de les nostres esportistes, per dirigir la mirada al desenvolupament de l’esport femení

  El temps ha donat treva aquest matí i el sol ha sortit per les 4000 persones que s’han donat cita a la plaça d’Espanya a la III Cursa Popular Palmadona, un 70 per cent de dones i un 30 per cent d’homes. Aquesta prova, no competitiva organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha batut enguany un rècord de participació gràcies a l’ampliació de 1000 places en relació a la edició anterior.

A les 11.30 h la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha donat la benvinguda als participants i els ha traslladat el seu agraïment pel seu suport i compromís “el centre de ciutat vibrarà amb voltros per posar en valor el paper de la dona al món de l’esport, per visibilitzar el treball de les nostres esportistes, per dirigir la mirada al desenvolupament de l’esport femení”, ha destacat.

A continuació, Natalia Enseñat i Caterina Massutí, dues de les tripulants que varen emprendre un projecte conjunt i solidari a favor de la Fundació Cris Càncer a bord de l’Ocean Dream, han llegit un emotiu manifest de lluita, reptes i obstacles des de la seva pròpia experiència.

 

Després dels 20 minuts d’escalfament previ, a càrrec de Running Seguro, la prova ha donat el tret de sortida a les 12h des de la plaça d’Espanya en direcció al carrer dels Oms. Els participants han pogut gaudir d’un circuit urbà de 3 Km pel centre de Palma amb dues opcions de distància, 3 o 6 Km.

 

Tots els participants de la cursa han rebut una camiseta commemorativa de l’esdeveniment, un gymsack i una medalla de finisher per a premiar l’esforç, la participació i la força d’arribar a la meta. Mercapalma també ha ofert fruita a totes les corredores i corredors.

 

L’IME agraeix el suport dels principals patrocinadors de la cursa; Coca-Cola, Bankia, Mercedes Benz, THB Hotels, BOXI, Mercapalma, Malla, Federació Balear d’Atletisme i Ràdio Marca, així com la tasca del voluntariat esportiu de Palma i de les àrees municipals implicades i el recolzament de les entitats i organitzacions que hi col·laboren.

 

IME Ajuntament de Palma

 

 

 

 

 

 

Comentarios cerrados