PB Els Tamarells, dissabte III Calçotada popular

1 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 SerĂ  a partir de les 13 hores a davant la nostra seu (C/Horts, nÂș 50). El menĂș: calçots i carn a la graella (hamburgueses i salxitxes pels nins), salsa, pa, vi i refrescs, ensaĂŻmada, gelat i cafĂ©; a mĂ©s del baverall commemoratiu. Entre els socis assistents a la calçotada hi haurĂ  sorteig de viatges. AixĂ­ mateix hi haurĂ  rifa de diferents regals. Preu: adults 20 euros, i nins 10. Venda tiquets a CafĂš Can Moix i Papereria CĂłndor.

  En acabar el dinar tindreu l’actuació dels Grollers de sa Factoria en el Cafù Can Moix.

  Entre les 11 i les 14 hores els socis de la penya es podran inscriure al sorteig d’entrades per a la final de Copa del Rei que tindrĂ  lloc el proper dissabte dia 21 d’abril en l’Estadi Wanda Metropolitano de Madrid. AixĂ­ tambĂ© els nostres socis podran recollir els carnets de penyista 2018.

  Vos esperam aquest dissabte en la III Calçotada popular.

La Junta Directiva

Comentarios cerrados