Noticias del C.V.Soller

28 febrero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
IFC : GRAN PARTIT, TOT I LA DERROTA, DEL CVS TRANSARBONA SÓLLER DAVANT EL SAN CAYETANO

Posted: 27 Feb 2018 04:47 AM PST

CVS TRANSARBONA SÓLLER 1-3 SAN CAYETANO (18-25/26-28/25-16/23-25)
Faltà poc per forçar el tie break al quart set, en un partit en que les nostres mostraren una gran millora en confiança i ordre enmig de la pista.
Un primer set que començà amb la tĂČnica de sempre, amb poca confiança, com a dormides, perĂČ que a mitjant set s’enxufaren, aconseguint una gran remuntada que no bastĂ  per guanyar-lo.

Al segon set ja es va sortir amb un altre cara, mĂ©s lluita , bon servei, un constant punt per tu, punt per jo, molt igualat que al final caiguĂ© pel CVS Transarbona SĂłller. En el tercer ens relaxarem i la cosa no sortĂ­, perĂČ el quart fou un calc del segon amb igualtat des de l’inici fins al final amb victĂČria del San Cayetano.
Bon joc en general, molta feina en defensa i molta mĂ©s confiança. El divendres vinent visitem el camp del Montesion. Ara ja estem abonats a guanyar un set per partit, ens falta la primera victĂČria.
Pel Transarbona SĂłller jugaren capitana Laura Martinez, Aina Navarro, Aina Bisbal, Nicol Limpias, Blanca Capo, Carme Aloy, Marta Arbona, Magdalena Ferragut, Paula CarriĂł, Chantal BarcelĂł Lili Vidal i Celia Fernandez.

 

Comentarios cerrados