L鈥橧ME reobre la Pista Esportiva Municipal de Can Bar贸

23 febrero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Susanna Moll: Aquesta intervenci贸 permetr脿 reprendre l鈥檃ctivitat f铆sica i esportiva del barri i conciliar-la amb el descans dels ve茂ns

Les actuacions d鈥檌nsonoritzaci贸 adoptades registren valors dins els par脿metres establerts a la legislaci贸 vigent

L鈥橧nstitut Municipal de l鈥橢sport (IME) ha reobert avui la pista esportiva municipal de Can Bar贸 聽despr茅s de la implementaci贸 de les mesures correctores d鈥檌nsonoritzaci贸 i seguretat demanades pel jutjat contenci贸s administratiu 2 de Palma. Cal recordar que el cinc d鈥檕ctubre de 2016 es va clausurar aquest espai esportiu en compliment de la sent猫ncia dictada pel citat jutjat.

A l鈥檃cte de reobertura han assistit la tinenta de batle d鈥橢ducaci贸 i Esports, Susanna Moll; el gerent de l鈥橧ME, Jos茅 Mar铆a Gonz谩lez, i l鈥檃ssessor de Districte Ponent, Manu Fern谩ndez. En representaci贸 de la Federaci贸 d鈥橝ssociacions de Ve茂ns de Palma ha assistit Marisa Bonache; aix铆 com t猫cnics de l鈥橧ME i infants del CEIP Virgen del Carmen.

 

Moll ha manifestat la seva satisfacci贸 perqu猫 aquest espai torni a esser un nucli esportiu de Son Armadams, una instal路laci贸 molt necess脿ria per als infants, entitats, clubs i col路legis de la zona, 鈥渁questa intervenci贸 permetr脿 reprendre l鈥檃ctivitat f铆sica i esportiva del barri i conciliar-la amb el descans dels ve茂ns鈥, ha destacat.

 

La intervenci贸, adjudicada a l鈥檈mpresa Ac煤stica Industrial de Tecnologies Mediambientals, ha suposat una inversi贸 de 21.648鈧. Les actuacions que s鈥檋an dut a terme s鈥檋an centrat a la insonoritzaci贸 i a茂llament ac煤stic; com la instal路laci贸 de pantalles ac煤stiques transparents de 24 m de llarg per 2,08 m d鈥檃lt, el muntatge de plafons d鈥檃bsorci贸 ac煤stica a la sala de control per a evitar reverberacions, la col路locaci贸 de xarxes de protecci贸 per esmorteir els impactes dels balons i la intervenci贸 a una tanca lateral per a evitar intrusions.

 

D鈥檃questa manera, els resultats de les mostres ac煤stiques recollides a diferents activitats i en diferents condicions dins la instal路laci贸 es troben dins els par脿metres legals establerts, inferiors a 55 db. Amb les mesures d鈥檌nsonoritzaci贸 adoptades l鈥檃ctivitat, objecte d鈥檈studi, compleix amb聽 la legislaci贸 vigent, segons conclou l鈥檌nforme t猫cnic visat pel Col路legi Oficial d鈥橢nginyers Industrials de Balears.

 

A partir de dilluns el Liceu Franc猫s iniciar脿 la seva activitat a la pista, aix铆 com els Clubs de patinatge Zenit i L鈥櫭ngel que ja han sol路licitat reserva d鈥檈spai. Per al curs 2018-2019 s鈥檌ncorporar脿 el Col路legi Virgen del Carmen, Les Escolapies i els dos grups de l鈥橢scola Municipal de Patinatge. Els espais disponibles es podran sol路licitar a trav茅s del document de reserva d鈥檈spai publicat al Web de l鈥橧ME.

Gabinet de Comunicaci贸
Ajuntament de Palma

 

Comentarios cerrados