Campionat d’Espanya de Futbol Femení , sub-18 i sub-16

7 febrero 2018 | Por lorenzo | Categoria:

Aquest cap de setmana Alcúdia acollirà la segona fase del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de futbol femení sub-18 i sub-16

Amb la participació de les seleccions de d’Extremadura, Galícia i Illes Balears, amb més d’un centenar de jugadores.

 

Aquest pròxim cap de setmana Alcúdia acollirà el Campionat d’Espanya de futbol femení sub-16 i sub-18, que se realitzarà al camp municipal de futbol, de dia 9 a dia 11 de Febrer, organitzat per la federació espanyola de futbol, la federació balear de futbol, amb la col.laboració de l’ajuntament d’Alcúdia, a més d’altres empreses i entitats col.laboradores.

 

A la presentació s’ha comptat amb la presència del batle d’Alcúdia Antoni Mir, del regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra, així com de la Federació Balear de futbol, el president Miquel Bestard, i membres de la junta, Pep Sansó i Manolo Bosche. A més també hi han assistit 4 jugadores sub-18 que participaran a l’esdeveniment esportiu. En total seran 108 jugadores, entre sub-16 i sub-18 que seran aquest cap de setmana a Alcúdia.

 

El regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra ha donat les gràcies per triar Alcúdia, s’ha referit a les jugadores alcudienques que formaran part de les selecions autonòmiques de les Illes Balears, ha parlat que aquests tipus d’esdeveniments serveix per a la promoció de l’esport femení i concretament del futbol femení.

 

Miquel Bestard, de la federació balear de futbol ha expressat que aquest esdeveniment és important per apostar per la igualtat, per l’esport i el futbol femení, ha agraït que Alcúdia sempre col.labori amb la federació balear amb aquest tipus d’activitats i que sempre des de l’Ajuntament es dóna suport i es troba col.laboració i a nivell esportiu s’ha referit a les possibilitats reals que té la selecció de les Illes Balears, de classificar-se per a la fase final.

 

El batle d’Alcúdia Antoni Mir ha fet especial menció de Dani Ros, alcudienc i entrenador de la selecció balear femenina de futbol sub-18, per impulsar la possibilitat de fer aquest campionat aquí a Alcúdia. L’ajuntament d’Alcúdia des del primer moment ha col.laborat amb la federació balear i que Alcúdia està a disposició de la federació, així ho ha posat de manifest el batle. A més ha expressat la seva alegría perquè siguin les jugadores que defensaran l’escut de Balears, al camp municipal de futbol d’Alcúdia.

 

Ha posat el punt i final en representació de les quatres jugadores que han assistit a la presentació la jove Paula Tur, de la selecció Illes Balears sub-18, animant als ciutadans i ciutadanes a assistit als partits, donant suport a la selecció, i ha expresat que estaven davant partits difícils.

Ajuntament Alcudia

 

7 de febrer de 2018

Comentarios cerrados