Noticies C.V.Soller

5 febrero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
JUVENIL F. : EL CVS XC PROPERTIES SÓLLER ES MOSTRA SUPERIOR A LA SALLE P.I.

Posted: 05 Feb 2018 04:39 AM PST

CVS XC PROPERTIES SÓLLER 3-0 CV LA SALLE PONT D’INCA amb parcials 25-17/25- 14/25-23
Les nostres nines de CVS XC PROPERTIES SÓLLER segueixen pel bon camĂ­ i aconseguiren una nova victĂČria davant un bon rival, com es La Salle Pont d’Inca, en el partit disputat el passat divendres a Son Angelats que acabĂ  amb un clar 3-0 per les nostres.

El partit començà amb molt de respecte entre els dos equips, ja que La Salle Pont d’Inca es el quart classificat de la lliga regular i es presentava a SĂłller amb l’intenciĂł de posar les coses difĂ­cils a les solleriques. DesprĂ©s d’un començament molt igualat, de mica en mica les nostres jugadores començaren a dominar, sobre tot per la contundĂšncia en atac, guanyant aquest primer set amb comoditat. El segon set va ser igual que el primer amb domini solleric, a pesar de la bona actitut defensiva de les jugares visitants. En el tercer tot va ser diferent i les locals es relaxaren per la diferĂšncia en el marcador, cosa que aprofitaren les col·legials per posar les coses difĂ­cils a les solleriques i nomes el millor encert en la part final del set, el va decantar per les solleriques per un ajustat 25-23.
Les nostre nines dissabte dia 10 visitaran la pista de l’AlarĂł a on jugaran a partir de les 12h. Molta sort!!.

CADET F. A : BON PARTIT I VOCTÒRIA DEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER A LA PISTA DEL TERCER CLASSIFICAT

Posted: 05 Feb 2018 04:30 AM PST

CV ARTÀ 0-3 CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER (17-25/10-25/23-25)

El passat dissabte les nostres cadets es desplaçaren fins a Artà per jugar el seu partit corresponent a la jornada 13 de la lliga regular.

En el primer set les nostres jugadores sortiren un poc apàtiques i faltes de ritme, davant un Artà molt defensiu que va fer que el marcador anàs ajustat fins a mitjans set on les nostres reaccionaren i es féren amb el parcial de manera clara.
En el segon set, les solleriques sortiren a per totes, sense donar opciĂł al rival. El marcador quedĂ  10-25 en un parcial sense histĂČria i de clar color solleric. En el tercer i darrer set, les artanenques no es varen donar per vençudes i lluitaren fins el final posant el marcador 23-23, perĂČ les nostres varen seber aguantar la presiĂł d’acabar el partit tancant el set amb un 23-25 que donĂ  la victĂČria final a les nostres.

El prĂČxim cap de setmana juguen a casa davant el CE Sagrat Cor, el divendres a les 20:00 h. Molta sort!.

CADET F. B : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER SEGUEIX GUANYANT AMB UN JOC BRILLANT

Posted: 05 Feb 2018 04:21 AM PST

CV Vilafranca 0-3 CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller (22-25/20- 25/10-25)
Jugaren: Aina Alcover, Aina Celia, Aina Ensenyat, Andrea Luis, Carme Cañellas, Catalina Marroig, Laia Vicens, Eva Villa, Maria Bujosa, Margalida Gonzalez, Margalida Rullan, Paula Mayol.
El passat dissabte les cadets B del CVS es desplaçaren a Vilafranca per disputar el seu primer partit de la segona volta.

Un partit on les solleriques varen ser superiors en tot moment al seu rival.

Tot i aixĂ­, durant els primers dos sets les de Vilafranca jugaren amb molta intensitat lluitant en tot moment, sense posar les coses gens fĂ cils a les nostres. Les cadets del CVS començaren el partit una mica descentrades i cometent errors impropis de l’equip, que aprofitava el rival per mantenir el marcador ajustat fins al final, perĂČ els dos sets caigueren de part de les solleriques. El tercer set fou totalment diferent, les solleriques es ficaren dins el partit i mostraren una gran varietat de joc i una gran intensitat en defensa. Aquest fet va propiciar un marcador molt mĂ©s cĂČmode per a que el CVS Fustes Ca’nn Vaquer poguĂ©s tancar el partit.
La propera setmana reben la visita del Cide en un dels partits de la jornada ja que els dos equips lluiten pel liderat de la categoria amb igualtat total de resultats. El partit serĂ  dissabte a les 12h a Son Angelats. Vos hi esperam!!.

INFANTIL F. C : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER GUANYA EL SEU PRIMER SET DAVANT EL ST. JOSEP

Posted: 05 Feb 2018 04:08 AM PST

ST. JOSEP OBRER 3-1 CVS TRANSARBONA SÓLLER (25-27/25-12/25-21/25-17)

La feina feta comença a donar fruit i les jugadores de Guillem Rullan, dirigides en aquest partit per Toni Socias, jugaren un gran partit davant el St. Josep.

En un  primer set ajustadissim es va revelar la gran feina feta per aquest grup al llarg d’una dura primera volta.  Les solleriques guanyaren per la mĂ­nima.  La resta del partit fou igualment molt disputat i amb alguns moments brillants de joc tot i que s’imposĂ  la major experiĂšncia de les palmesanes.
Enhorabona per la feina feta i a seguir!!.. El proper partit de les nostres serĂ  dissabte dia 10 a les 10:00 h a Son Angelats davant La Salle P.I.