CCE Sant Lluis. Nova garrotada en el temps extra per el CCE Sant Lluis

5 febrero 2018 | Por lorenzo | Categoria:

Definitivament al primer equip no li van els minuts de descompte o de temps afegit. SĂłn cinc ja els punts que se li han escapat durant la temporada a Ses Canaletes i per desgrĂ cia, li va tornar a passar enfront del CE Alaior, un dels equips vinguts a mĂ©s amb el pas de les jornades i que va arrencar un punt de Sant LluĂ­s. Igual que en el seu Ășltim encontre com a local, un gol amb el rellotge marcant el 94 li va impedir estrenar el seu caseller de victĂČries com a local i danya el bon partit fet fins al moment pels pupils d’Elias Noval.

Els blaus van sortir dominant els primers instants del match, davant un CE Alaior que, amb les lĂ­nies molt juntes, volia sortir a la contra per fer mal als nostres. Amb el domini del partit, els locals van anar arribant a la porteria de Mito, el millor dels seus en el dia d’ahir i principal culpable que els nostres no sumessin els tres punts. Morente als vuit minuts va disparar fora, per sumar els locals el primer xut a porta. MĂ©s clara encara va ser la de Nacho en el minut 16, sĂłl davant Mito enviĂ  la pilota per sobre del travesser.

Els de Pedro Palliser donaven sensaciĂł de perill a la contra, no obstant aixĂČ, mai encertaven amb l’ultima passada que els deixĂ©s en bona situaciĂł d’avançar-se. De nou, Nacho es va plantar davant Mito, en aquesta ocasiĂł el porter desprĂ©s de ser superat pel davanter lluisser traguĂ© una mĂ  miraculosa per enviĂ  a cĂłrner, era la segona ocasiĂł clara.

Amb el rellotge acostant-li-ho a l’intermedi, un altre mĂ  a mĂ  de Nacho davant Mito, ara va ser el peu dret del porter el que treguĂ© la pilota a cĂłrner, no hi havia manera.

DesprĂ©s de passar per la caseta, tots dos equips van tornar amb el mateix onze al verd de Ses Canaletes, i amb el mateix patrĂł de partit, encara que amb els visitants fent un pas mĂ©s en atac. Un centre des del costat de Sito es passejar per l’àrea lluissera, no obstant aixĂČ no va trobar rematador. En el 58 i desprĂ©s d’un servei de cantonada, la pilota queda en la frontal de l’àrea que va recollir Toni Vinent que de tret amb l’esquerra entre entre una infinitat de cames i va trobar la xarxa, 1-0 i el marcador fent justĂ­cia als vist fins al moment.

Calia tancar el partit per evitar desaprofitar l’oportunitat d’encimbellar-se al grup d’aspirants al tĂ­tol. Tots dos tĂšcnics van moure les seves banquetes per donar aire als seus equips, els de Palliser amb l’entrada de Gabi en punta, vulguĂš mes presencia ofensiva, no obstant aixĂČ el treball defensiu local evitava qualsevol situaciĂł perillosa.

Els de Noval, seriosos en defensa, no aconseguien tancar el partit i tocava sofrir. Amb el temps complert, de nou, una falta central botada a l’interior de l’àrea trobava rematador visitant, era Pau que de cap anotava l’empat i deixava als de Noval tocats anĂ­micament desprĂ©s d’una nova garrotada en el temps extra.