23 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Cronicas y resultados de los partidos disputados por el club durante el pasado fin de semana

JUVENIL F. : CLARA VICTĂ’RIA DEL CVS XC PROPERTIES SĂ“LLER DAVANT L’ESPORLES

Posted: 23 Jan 2018 05:18 AM PST

CVS XC PROPERTIES SOLLER 3-0 CV ESPORLES amb parcials 25-7/25- 23/25-8
Les nostres nines del CVS XC PROPERTIES SĂ“LLER s’apuntaren una altra victòria en la lliga juvenil de primera, desprĂ©s de guanyar amb autoritat al CV Esporles en un partit jugat el dissabte capvespre a Son Angelats.

El partit va començar en el primer set, amb domini de les solleriques, controlant el joc amb bon serveis i contundents atacs, que feien que les visitants no poguessin fer res davant el bon joc local. En el segon set les jugadores es relaxaren, cosa que aprofitaren les visitants per fer un set molt igualat, que a base de moltes fintes féren mal a la defensa sollerica, però en els moments decisius del set les locals estigueren més encertades per acabar guanyant aquest set per, 25-23. En el tercer set no va tenir molta història, ja que des del principi les nostres nines començaren dominant ben igual que el primer set amb bons serveis i contundents atacs.
Les nostres juvenils tornaran a jugar el pròxim dissabte a Muro a partir de les 10h, esperant aconseguir una nova victòria.

CADET F. A : GRAN VICTĂ’RIA DEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SĂ“LLER DINS MANACOR

Posted: 23 Jan 2018 05:32 AM PST

CV MANACOR 1-3 CVS CONST. M. MORELL SÓLLER amb parcials de 21-25/22-25/25-22/16- 25
Gran victòria de ses cadets A de CVS Const. M. Morell Sóller en la seva visita a Manacor per 1-3, ja que damunt la pista la pista del pavelló Bernat Costa, jugaven els dos primers classificats de la lliga regular de primera cadet i el partit no va defraudar als espectadors presents que varen poder veure un gran partit de voleibol.

El partit, va començar molt igualat amb alternatives en el marcador, amb dos conjunts que es coneixen molt i els dos equips lluitaven amb les seves armes. El conjunt local amb les seves individualitats i les visitants amb un millor joc de conjunt, arribant als moments decisius del set, a on les solleriques estigueren més encertades, guanyant aquest primer set. El segon set va ser de domini solleric des del principi dominant amb amplitud el marcador i mostrant un joc mes sòlid, a pesar que al final del set les locals s’aproparen en el marcador fins arribar al 22-25. En el tercer set el joc va ser molt igualat fins arribar al final del set on les solleriques estigueren mes erràtiques i les locals s’apuntaren aquest set. En el quart les nostres nines estigueren a un gran nivell i no donaren opció a les locals, guanyant amb claredat aquest set i guanyant aquest gran partit de volei.
Divendres a les 20h a Son Angelats, tornarem a tenir un gran partit, ja que ens visitarĂ  el CV Cide. PartidĂ s a la vista!!..

CADET F. B : CĂ’MODE VICTĂ’RIA DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SĂ“LLER PER ACABAR LA PRIMERA VOLTA

Posted: 23 Jan 2018 04:43 AM PST

CV POLLENÇA 0-3 CVS FUSTES CA’N VAQUER SĂ“LLER (7-25/10- 25/6-25)
Jugaren: Aina Alcover, Aina Celia, Aina Ensenyat, Andrea Luis, Catalina Marroig, Laia Vicens, Eva Villa, Maria Bujosa, Margalida Rullan, Marta Girona, Paula Mayol.
El passat dissabte 20 de gener les cadets B es desplaçaren a Pollença per afrontar l’Ăşltim partit de la primera volta.

Partit que va acabar amb una clara victòria per 0-3 davant un voluntariĂłs Pollença. El partit va ser molt còmode per les nostres, ja que les jugadores del SĂłller varen dominar el joc en tot moment. Les cadets B dominaren totes les facetes del joc, demostrant ser millors com a equip, amb bones transicions defensa-atac i un servei molt controlat. El CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller va realitzar un partit molt seriĂłs tot i ser superiors al seu rival. Es mostraren ficades en el partit en tot moment i això va permetre que totes les jugadores poguessin disfrutar de minuts de joc. Aquesta victòria va permetre a l’equip aconseguir la primera posiciĂł a la classificaciĂł i tancar la primera volta com a lĂ­ders.

La pròxima setmana comença la segona volta i es tĂ© jornada de descans, per tant haurem d’esperar al proper dissabte 3 de febrer per gaudir d’un altre partit del nostre equip. Aquest es disputarĂ  a Vilafranca a les 10h.

CADET M. : GRAN PARTIT DEL CVS HALCĂ“N VIAJES SĂ“LLER A LA PISTA DEL PĂ’RTOL

Posted: 23 Jan 2018 02:48 AM PST

CV PÒRTOL 3-1 CVS HALCÓN VIAJES SÓLLER (23-25/25-16/25-15/25-19)
El partit es va desenvolupar amb molt bon joc per part dels de SĂłller que van deleitar als aficionats amb jugades espectaculars en defensa i en atac.

Els de Sóller van començar guanyant el primer set per un 23-25, però, tot i mantenir el bon nivell de joc en els altres sets, els de Pòrtol van ser més efectius, guanyant els tres següents sets amb parcials de 25-16, 25 -15 i 25-19.

La propera setmana els nostres reben al lĂ­der Sant Josep, a les 12:00 h del dissabte a Son Angelats. Molta sort!..

INFANTIL F. C : DERROTA DEL CVS TRANSARBONA SĂ“LLER DAVANT UN BON ALARĂ“

Posted: 23 Jan 2018 04:44 AM PST

CVS TRANSARBONA SÓLLER 0-3 AD ALARÓ B  (8-25/14-25/9-25)
Un inici dolent amb falta de confiança i el bon servei de l’AlarĂł acabaren per la via rĂ pida amb el primer parcial.

En el segon set, amb una altra cara, més lluita i bona feina, i un tercer set tot i el marcador, lluitat però amb un gran Alaró que no donà opció.

Amb aquest partit acabam la primera volta, fent una valoraciĂł positiva d’un equip amb jugadores que mai havien competit i que del seu inici a ara han fet una gran evoluciĂł a una lliga forta amb equips amb mĂ©s experiència i mĂ©s rodats.

La pròxima setmana començam la segona volta enfront del Bunyola, tercer classificat i un altre bon equip. Serà divendres a les 18:00 h a Son Angelats. Vos hi esperam!!.
Pel CVS Transarbona Sóller jugaren, com a capitana Laura Martínez, Aina Bisbal, Aina Navarro, Magdalena Ferragut, Paula Carrió, Marta Arbona, Celia Fernández,Nicol Limpias, Blanca Capó, Carme Aloy, Lilian Vidal i Xantal Barceló.

INFANTIL M. A : EL CVS AQUALIA SĂ“LLER CAU, TUTEJANT AL LĂŤDER

Posted: 23 Jan 2018 02:17 AM PST

CV PÒRTOL A 3-0 CVS AQUALIA SÓLLER
El CVS Aqualia Sóller va visitar el camp de líder CV Pòrtol. Partit ben jugat pels de Sóller, malgrat el resultat 3-0 per al CV Portól.

Els sollerics van saber mantenir la concentraciĂł i el bon joc, havent d’usar el CV PĂłrtol en tot moment del partit als seus jugadors de segon any. Els parcials dels tres sets van ser 25-20, 25-19 i 25-16.

El proper dissabte els nostres reben al CV Pòrtol B a les 10:00 h a Son Angelats. Molta sort!!.

INFANTIL M. B : EL CVS BAR BINI SĂ“LLER CAU A PĂ’RTOL DONANT GUERRA EN UN PRIMER PARCIAL MOLT IGUALAT

Posted: 22 Jan 2018 10:51 PM PST

CV PÒRTOL B 3-0 CVS BAR BINI SÓLLER

Els sollerics més joves plantaren cara al Pòrtol B (quart en la classificació) en un primer set molt emocionant en el qual foren derrotats finalment.

Els dos sets restants caigueren facilment del costat marratxiner.

El proper dissabte, els nostres rebran al Sant Josep Obre a Son Angelats a les 12:00 h. A seguir fent feina!!..