Gran victòria al Molí Nou

19 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Ja havien tocat les 16h quan va començar el partit, a causa que es guardà un minut de silenci abans d’iniciar l’encontre. Al Molí nou de Vilafranca un camp amb una considerable i necessària reforma.
La primera part transcorregué amb lleugera normalitat i s’arriba al descans amb el marcador de 0-0.

Als 60 minuts de partit, Servera de penal marcà el 0-1 i ho celebrà amb molta eufòria i besant l’escut de la camiseta montuïrera.
Deu minuts més tard Martorell xutà i Nicolau aprofitar el tir per marcar el 0-2 al marcador.
Amb el resultat a favor dels de Montuïri, els vilafranquers realitzaren un joc «poc net» i el col·legiat a poc a poc els amonestà amb targetes grogues. Fins que als 80 min de partit el vilafranquer Joan Toni Garcia copejà amb el genoll a la cara de Servera de forma no fortuïta i fou expulsat per doble targeta groga, creant-li una commoció celebral a Servera, que pocs minuts més tard fou expulsat per perdre temps.

Al min. 90 els vilafranquers escurçaren distàncies amb un xut d’enfora de la porteria atlètica.
Als minuts finals de partit Candela rebé una pilota a la banda dreta i corregué quasi tot el camp a una velocitat incansable, fins que enganà el porter i marcà el 3-1 d’esquena a la porteria contrària.

Durant tot el partit una vintena de joves vestits amb una desoladora verda de Green Boy «animaren» als vilafranquers i també insultaran als jugadors i públic de Montuïri, fins i tot al finalitzar el partit encengueren una bengala. La resposta del públic Montuïrers fou de crits d’ànims cap a l’Athletic Montuïri.

L’exjugador atlètic Cerdà Cifre disputà el partit amb els del poble dels melons, però no tengué una actuació destacada tot i el seu nou pentinat.

Una de les dades descatables del partit és la gran actució de Tugores capità del partit.

Alineació: Miralles Mas, Candela, Guerrero, Mesquida, Tugores, Mayol, Martorell, Garouaqui, Nicolau i López.

Suplents: Rabanas, Barceló, Farreras i Botella.

Entrenador: Pedro A. Moreno.

Delegat: Josep Cerdà.

Targetes grogues: Servera (75′),(80′).

Targetes vermelles: Servera (80′).

Àrbitres: Suau Gual assistit per Chemma Rigo i Moreno Jiménez.

Canvis: Barceló per Martorell (47′), Farreras per Garouaqui (76′), Botella per Mesquida (84′).

Finalitzat el campionat d’hivern l’Athletic es 8é amb 32 punts.

La pròxima jornada serà la vientea (1a de la 2a volta) a les 19:30h al camp de Santa Mónica.