Angel Melendez torna a Ses Canaletes

18 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Angel Melendez BorrĂ s (MaĂł, 1988) torna a Ses Canaletes desprĂ©s de diversos anys allunyat de la nostra Entitat en tenir ficsada la seva residĂšncia a Barcelona per motius acadĂšmics i posteriorment laborals. DesprĂ©s formar-se al futbol base de la nostra Entitat, Angel Melendez acaba el seu cicle en categoria juvenil, sent un dels integrants de la plantilla que va aconseguir l’ascens a la Lliga Nacional Juvenil.

Durant tota la seva carrera a Ses Canaletes, va ser un habitual de les convocatĂČries de la selecciĂł menorquina, aixĂ­ com la selecciĂł balear de les seves respectives categories. Jugador potent fĂ­sicament, veloç i de gran qualitat tĂšcnica, pot desenvolupar la seva joc per banda o a la punta d’atac.

Amb aquesta incorporaciĂł, l’equip de Elias Noval comptarĂ  amb un baluard mes en atac per seguir donant mĂ©s competitivitat a l’actual plantilla. El jugador, que portava ja diverses setmanes exercitant-se a les ordres del tĂšcnic asturiĂ , podrĂ  estar disponible, si aixĂ­ ho considera el cos tĂšcnic, per al partit d’aquest dissabte, 16:30 hores, davant la UE Sami a Ses Canaletes.

La incorporaciĂł de Melendez porta amb si la baixa federativa per aquesta temporada de David Mercadal, que en trobar-se lesionat de llarga durada ha cedit la seva fitxa al nou jugador lluisser.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados