El X Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista ret homenatge a Xavier Bonnin

17 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Uns 120 esportistes participaran a les proves de les diferents categories

Moll: 鈥淓l Ciutat de Palma homenatja al seu fundador, Xavier Bonnin, un referent i una persona molt estimada al m贸n del ciclisme i de l鈥檈sport鈥

Palma, 17 de gener de 2018. La regidora d鈥橢ducaci贸 i Esports, Susanna Moll, el president de la Federaci贸 de Ciclisme de les illes Balears, Fernando Gilet, i el president de la Penya Ciclista Establiments, Sebasti脿 Muntaner, han presentat avui a Cort el X Trofeu Ciutat de Palma Xavier Bonnin de Ciclisme en Pista, que es dur脿 a terme aquest diumenge, 21 de gener, a partir de les 9 hores, al vel貌drom Palma Arena.

La prova, que ja celebra la primera d猫cada d鈥檋ist貌ria, ret enguany homenatge al seu fundador, Xavier Bonnin, que va aconseguir posicionar el Ciutat de Palma en una de les competicions ciclistes m茅s importants del calendari nacional i que va esser 鈥渦n referent i una persona molt estimada al m贸n del ciclisme i de l鈥檈sport鈥, ha destacat Susanna Moll.

 

Moll tamb茅 ha agra茂t a l鈥檕rganitzaci贸 la seva tasca i la seva implicaci贸 amb la promoci贸 esportiva i ha animat a la ciutadania a assistir per a gaudir 鈥渄鈥檜na jornada de ciclisme en pista de primer nivell, on 聽es donaran cita esportistes destacats com el Campi贸 del M贸n, Albert Torres i Campions d鈥橢spanya com 聽Cati Ray贸 聽i Alberto Muntaner鈥.

 

Durant la presentaci贸 s鈥檋a projectat un v铆deo amb la intervenci贸 de Mar Bonnin, que ha dirigit unes paraules d鈥檃gra茂ment als organitzadors per posar el聽 nom del seu pare al Trofeu i perqu猫 se li 鈥渞eti un homenatge amb aquesta prova que ell va fundar鈥. En aquest sentit, Muntaner ha destacat que per decisi贸 un脿nime de la directiva 鈥渁 partir d鈥檃ra cada any el Ciutat de Palma dur脿 el nom de Xavier Bonnin鈥.

Gilet ha agra茂t el suport de l鈥橝juntament de Palma a un trofeu d鈥檜na modalitat聽 de la qual聽 鈥渟om terra de campions, una terra que t茅 una pista molt arrelada a la nostra hist貌ria鈥, ha assenyalat .

L鈥檈sdeveniment comptar脿 amb la participaci贸 d鈥檜ns 120 esportistes de tots els clubs de l鈥檌lla i clubs nacionals que participaran a les diferents categories. La selecci贸 irlandesa es suma al Ciutat de Palma, un any m茅s, per a rodar diumenge al Palma Arena.

Diumenge, a les 11.30h, es dur脿 a terme un homenatge a Xavier Bonnin.

A l鈥檃cte tamb茅 ha assistit el director general d鈥橢sports de l鈥橝juntament de Palma, Sergio Rodr铆guez.

 

 

Comentarios cerrados