Noticies C.V.Soller

5 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria:

EL CLUB VOLEI SÓLLER TORNA DE LA COPA D’ESPANYA CARREGAT DE BONS RESULTATS I MILLORS SENSACIONS

Posted: 04 Jan 2018 03:04 AM PST

Immillorables resultats dels equips del Club Volei SĂłller a Guadalajara i Valladolid, destacant el campionat obtingut pel juvenil masculĂ­ del CVS Mallorca Gold SĂłller, un gran tercer lloc de les cadets del CVS Const. Miquel Morell SĂłller a primera cadet i tambĂ© un tercer lloc per les cadets B del CVS Fustes ca’n Vaquer SĂłller a 4a categoria cadet femenina. Les infantils A del CVS Const. Marc Galindo SĂłller varen aconseguir una meritĂČria cinquena posiciĂł i per acabar, les infantils B del CVS NĂ utica SĂłller, que debutava en una competiciĂł nacional i acabaren en la  18a plaça de segona categoria de 32 equips.

Les mĂ©s joves del CVS NĂ utica Soller enquadrades en la segona categoria infantil varen fer un torneig de menys a mĂ©s, començant las fase de grups amb derrota en els dos primers partits davant, el Jovellanos B i el Newma, i guanyant al San Cugat U. AixĂČ els situava en la lluita per les places 16a a 32a. Aconseguiren victĂČria davant el San Quirze B i FD MĂšrida i arribaren al darrer partit per la lluita de les places 17a o 18a. No es poguĂ© guanyar al Vall D’Hebron groc, perĂČ es va viure una gran experiĂšncia per aquestes nines, que varen disfrutar molt.
En primera infantil vĂ rem tenir a les infantils A del CVS Const. Marc Galindo SĂłller que fĂ©ren un gran campionat i varen obtenir una cinquena posiciĂł final. En la fase de grups jugaren tres partits, guanyant a Coslada i UVA Sanjo i perdent amb San Cugat A. Aconseguiren passar com a segones de grup i lluitar per les 16 primeres places. DesprĂ©s es guanyĂ  al CV Barça A i es va perdre davant el campiĂł CV Vall d’HebrĂłn A. Amb aquests resultats es va passar a lluitar pels llocs 5/6 i es va guanyar al AE Carles Vallbona A, acabant en la cinquena plaça final. En definitiva un gran campionat de les nostres nines que demostraren estar entre les millors d’Espanya.
Les cadets B del CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller varen jugar en el grup 4 de cadet femenĂ­, guanyant en la fase de grups al CN Sabadell B, Rivas Azul i CDPF Calasancias Coruña B i perdent davant el CV Alcañiz. Passaren a la segona fase com a segons de grup a les rondes finals on es varen guanyar els quarts al CV Leganes B i es va perdre a semifinals amb el Cresol CV Oliva, passant a jugar pel 3er/4rt lloc en que es guanyĂ  amb claredat al CV Covadonga C aconseguint una medalla de bronze en la seva categoria. Tot un Ăšxit pel grup dirigit per Nena Ramon.
Les cadets A del CVS Const. Miquel Morell SĂłller es penjaren una medalla de bronze en la lluita amb els millors equips cadets femenins d’Espanya. El camĂ­ cap a la medalla va començar en la fase de grups, guanyant amb autoritat al Goldcar Sant Joan, SAD CV Recuerdo i CV Esplugues A, passant a jugar els vuitens de final amb el CV Coslada de Madrid, al que es guanyĂ  amb comoditat. DesprĂ©s el rival a quarts va ser el potent equip de CV Covadonga A i es guanyĂ  patint en el tie-break. Ja a semifinals es trobaren el San Ignacio de Oviedo, perdent en el tie-break per un ajustat 15-13 i d’aquesta manera es va passar a jugar pel 3er o 4rt lloc. Es va guanyar al Sant Cugat A, aconseguint una gran tercer lloc molt meritori.
Els juvenils de CVS Mallorca Gold SĂłller varen aconseguir un altre Ăšxit important, pel Volei Balear i per l’esports solleric, conquerint un campionat tant important com Ă©s la Copa d’Espanya 2017. El nostre equip començà la competiciĂł en la fase de grups, guanyant els seus tres partits amb autoritat, al CV LeganĂ©s B, Llars Mundet i CV Elche. AixĂČ els classificĂ  per la lluita de les places 1a a 6a on es guanyĂ  al Playas de Benidorm i al CV Leganes. Els dos partits varen ser molt disputats i es decidiren per petits detalls, en que la major contundĂšncia en atac dels sollerics va ser clau. DesprĂ©s va arribar la gran final on ens trobĂ rem a uns dels millors equips juvenils com Ă©s el CV Cieza, en un pavellĂł ple d’espectadors, que varen poder gaudir d’un gran partit dels solleric que no donaren opciĂł als Murcians i aconseguiren una nova gesta, obtenint un altre trofeu nacional a les vitrines del Club Volei SĂłller.
ENHORABONA A TOTS I BON 2018!! SALUT I VOLEI!!…