Els Tamarells, demà viurem el Madrid – Barça (13,00 Hrs)amb la màxima intensitat

22 diciembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
  Demà el nostre Barça té la gran oportunitat de fer un pas important cap al títol de Lliga, una victòria del FC Barcelona en el Santiago Bernabeu seria determinant per augmentar l’avantatge respecte a l’etern rival. 
  Per aquest partit el nostres socis es mobilitzaran per seguir-lo amb la màxima intensitat.
  Tindren socis en el mateix estadi madridista, altres el viuran des de diferents indrets. Els locals on habitualment es concentren els nostres socis s’han  preparat per l’ocasió, aquí teniu alguns detalls que ens han fet arribar:
 
– Cafè Can Moix a Felanitx, dinar per a socis i seguidors: arròs de peix, rostit nadalenc de carn de porc farcida, tarta de tres xocolates (19 euros, begudes apart). Inscripcions 971 58 00 02
– Sa Cova dets Ases a Portocolom, dinar per a socis i seguidors: picada, segon plat a escollir entre bacallà a la mallorquina o me al forn, postres (16’90 euros, begudes apart). Inscripcions 971824878
– Bar Can Vermell a Campos, Bar Can Piquer a Santanyí, Bar Ca Na Moreneta a Ses Salines i Bar Sport a Llucmajor, ambient barcelonista i pantalla per a seguir el partit.
– Parc Cafè de Felanitx, Gala d’horabaixa post-partit amb la millor música de DJ Titi i DJ Nite.
 
  Desitjam un gran partit del nostre equip, que ens faci cridar ben fort.

Comentarios cerrados