Pedro Antonio Moreno Entrenado del l’Athletic Montuïri

20 diciembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
Pedro Antonio Moreno Amador actualment té 34 anys, viu a Cales de Mallorca i es dedica a l’hostaleria.
Com a jugador al futbol base, va passar pel CD S’Horta i CD Manacor. A regional va militar els clubs: CE Felanitx, UE Porreres, CE CE Alqueria i Porto Cristo FC.

Com a entrenador va dirigir els cadets i juvenils del CE Felanitx. Després del Porto Cristo FC la categoria cadet.
Quatre anys va entrenar l’Olímpic Felanitx (Regional), és a dir els 4 primers del club, allà va aconseguir ascendir l’equip de 3a a 2a regional i el darrer any (la passada temporada) a 1a.
També guanyà la Copa Federació amb els felanitxers al Revolt. Es pot dir que és un camp on a Pedro se li dóna bé, ja que l’Athletic Montuïri mai va aconseguir guanyar-li com a rival, ni a casa ni a Felanitx. L’única vegada ha estat als penals a la present temporada al torneig amistós de l’Olímpic durant l’estiu. De qualque manera es pot dir que l’Athletic ha fixat el rival que mai va guanyar i amb ell dirigint als montuïrers ja ho ha fet.
És un amant del futbol i no es conforma només guanyar, sinó jugar bé. També ha confessat que en temporades anteriors, havia vengut en diverses ocasions a Montuïri a veure i/o agafar nota dels montuïrers, llegia les cròniques, mirava les fotografies dels partits, es pot dir fins i tot que era un seguidor atlètic i des del principi de la present temporada (2017-2018) és el principal entrenador.
Ha duit alguns reforços que poc a poc van donant bons resultats.

Espera estar molts d’anys a l’Athletic Montuïri i aviat a 1a regional.

Duu disputades 16 jornades amb 8 victòries, 2 empats i 6 derrotes i l’Athletic Montuïri ja és el 8é de la classificació.
#Enguanyestàsconvocat

Comentarios cerrados