L’IME i Urbanisme es reuneixen amb la Federació Balear d’Atletisme per a engegar el projecte d’una pista d’atletisme homologada a Palma

11 diciembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El projecte tècnic es treballarà dins 2018 de manera consensuada amb la Federació

 

  José Hila: Es respon a una reivindicació històrica dels atletes, que tindran una instal·lació de referència com es mereixen

 

Palma, 11 de desembre de 2017.- L’Ajuntament de Palma i la Federació Balear d’Atletisme han mantingut avui una reunió per unificar criteris del nou projecte de construcció d’una nova pista d’atletisme homologada a les immediacions  de Son  Moix.

 

Aquest nou espai esportiu, de 50.000 metres quadrats, estarà ubicat al camí de Jesús i comptarà amb vuit carrers homologats per a competicions d’àmbit local i nacional. La instal·lació oferirà una alternativa als clubs i atletes palmesans i es sumarà a l’oferta d’instal·lacions per als abonats a l’IME.

 

Per explicar la situació actual i el projecte s’han reunit el tinent de batle d’Urbanisme, José Hila, la regidora d’Educació i Esports Susanna Moll i el gerent de l’IME, José María González amb els representants de la Federació Balear d’Atletisme; Biel Gili; president; Mario Avellaneda, vicepresident; i Baltasar Lourido, secretari general.

 

José Hila ha explicat que a hores d’ara ja s’han iniciat els tràmits d’expropiació dels terrenys; per la qual cosa s’iniciarà el projecte l’any 2018 de manera consensuada amb els criteris  tècnics de la Federació d’Atletisme. D’aquesta manera “es respon a una reivindicació històrica dels atletes, que tindran una instal·lació de referència com es mereixen”, ha indicat.

 

Aquest dimecres està prevista l’aprovació a Junta de Govern de l’expropiació de la parcel·la.

 

Comentarios cerrados