La Federaci贸 Balear de Motociclisme arrenca motors a Son Oms gr脿cies a un acord amb l鈥橧ME

4 diciembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La parcel路la, amb una extensi贸 de 30.000m2,聽 permetr脿 disposar d鈥檜n nou espai per a l鈥檈scola de motociclisme i per al programa de tecnificaci贸 de la Federaci贸

聽聽Susanna Moll: 鈥淗em pogut resoldre un problema hist貌ric, a la fi hem pogut fer la cessi贸 聽d鈥檃quest solar perqu猫 la Federaci贸 pugui impulsar aqu铆聽 l鈥檈scola de Motociclisme鈥

Pedro Mas: 鈥淓l nou solar de Son Oms centralitzar脿 l鈥檈sport base i acollir脿 als esportistes del programa de tecnificaci贸, uns 60 pilots聽 podran dur a terme els seus entrenaments a Son Oms鈥

Palma, 4 de desembre de 2017.- Avui ha tingut lloc al Pol铆gon de Son Oms la presentaci贸 de l鈥檃cord signat entre l鈥橧nstitut Municipal de l鈥橢sport (IME) i la Federaci贸 Balear de Motociclisme pel qual s鈥檃utoritza la utilitzaci贸 d鈥櫭簊 de la parcel路la municipal situada al carrer de Can Calafat a l鈥檈smentada Federaci贸.

 

A la roda de premsa han intervingut la tinenta de batle d鈥橢ducaci贸 i Esports, Susanna Moll, i el president de la Federaci贸 Balear de Motociclisme, Pedro Mas. Hi han assistit tamb茅 el tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Jos茅 Hila, l鈥檈quip t猫cnic i esportistes de tecnificaci贸, entre ells Augusto Fern谩ndez, pilot de mundial de moto2 i campi贸 de Copa d鈥橢uropa J煤nior i Jes煤s Ferreres, primer alumne de l鈥橢scola Municipal de Motociclisme de Son Moix.

 

Aquest nou espai esportiu, de 30.000 metres quadrats, acollir脿 les escoles de motociclisme de la Federaci贸, que es duien a terme fins la passada temporada al vel貌drom de Son Moix. En aquest sentit, Moll ha destacat que 鈥渉em pogut resoldre un problema hist貌ric, a la fi hem pogut fer la cessi贸聽 d鈥檃quest solar perqu猫 la Federaci贸 pugui impulsar aqu铆聽 l鈥檈scola de Motociclisme鈥.

 

Per la seva banda Pedro Mas ha agra茂t a l鈥橝juntament 鈥渓a cessi贸 del solar cap a la federaci贸, una reivindicaci贸 hist貌rica perqu猫 feia anys que estava bloquejat i ara, definitivament, 茅s una realitat鈥 tamb茅 ha explicat que 鈥渆l nou espai centralitzar脿 l鈥檈sport base i acollir脿 als esportistes del programa de tecnificaci贸, aix铆 un total d鈥檜ns 60 pilots聽 podran dur a terme els seus entrenaments a Son Oms鈥.

 

El conveni d鈥檃utoritzaci贸 d鈥櫭簊 d鈥檃quest nou espai esportiu t茅 vig猫ncia per un termini m脿xim de quatre anys. Aix铆 mateix, l鈥檃cord s鈥檈stableix diferents obligacions per part de la Federaci贸, com l鈥檕bertura i tancament de la instal路laci贸; conservaci贸, manteniment i neteja, i la col路locaci贸, reposici贸 i reparaci贸 dels equipament esportius.

Gabinet de Comunicaci贸
Ajuntament de Palma

 

 

Comentarios cerrados