CCE Sant lluis Juvenil, Pas endavant davant un rival directe

20 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Tot just dues setmanes desprĂ©s, es reeditava la final de la Copa Juvenil, entre dos conjunts que s’enfrontaven per tercera vegada des que arrencava la pretemporada, amb dos xocs en copa i aquest en lliga.

Millor posada en escena dels nostres, que des d’una sĂČlida defensa amb prou feines concedien acostaments cĂČmodes a la meta de Llorenç, els nostres estaven cĂČmodes en els primers instants del partit.

Pau i Damia lideraven l’ofensiva local, congelant el joc quan era necessari i donant velocitat quan aquesta era la millor opció, fent valer el poder dels locals al centre del camp, mentre que els de Victor Finestres anaven intentant fer-se amb el esfùric per trepitjar àrea contrària.

Continuaven les bones sensacions dels blaus superat l’equador del primer temps, els maonesos optaven per variar el seu joc per fer mal als de Moyano que a la primera part va ser una mica superior a l’equip blaugrana.

La segona part es va iniciar amb les dues esquadres igual de enxufades que al primer acte, perĂČ els de Victor Finestres van donar un pas endavant amb la intenciĂł de sortir victoriosos de Ses Canaletes.

Els locals seguien arribant amb claredat a l’area rival, perĂČ l’Ășltima passada sempre era erronia, no arribava l’ocasiĂł que podia decantar la balanzç a favor dels de Moyano. El tĂšcnic basc va començar a moure la seva banqueta per donar entrada a homes de refresc, Coloma en punta d’atac va donar mĂ©s perill a l’atac lluisser que a poc a poc s’anava fent de nou amb el control del partit.

En una falta allunyada que els blaugranes van ficar a l’interior de l’area acabĂ  amb una aturada extratosferica del meta Llorenç que evitĂ  el gol dels maonesos, va ser l’ocasiĂł mĂ©s clara en tot el partit per als visitants.

Coses del futbol, ​​tan sols cinc minuts desprĂ©s, una galopada de Raul Previ a passada de Peñato entre els centrals va ser finalitzada amb Ăšxit pel primer, que posava el 1-0 a favor dels locals amb el lluminĂłs marcant el minut 80, quedava partit.

No obstant aixĂČ, els nostres van començar de nou a tenir el esfĂšric per evitar que els de Finestres poguessin ficar-los en problemes, amb el balĂł com principal basa defensiva, els de Moyano van aconseguir arribar al final del partit amb la mĂ­nima avantatge i quedar-se amb tres nous punts que els permeten ser en les dues jornades que portem, lĂ­ders en solitari de la categoria.

El proper envit serĂ  de nou de nivell, el CF Sporting de MaĂł, un altre dels candidats al tĂ­tol serĂ  el rival dels nostres a Bintaufa, una nova pedra en el camĂ­ per als lluissers que arriben sense la pressiĂł d’haver de vĂšncer perĂČ amb el convenciment que si ho fan donaran un cop sobre la taula amb tot un mĂłn encara per jugar.