LA UD Mahon agafa avantatge

19 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

La UD Mahon va aconseguir la victĂČria en el partit d’anada de la Copa Regional desprĂ©s de superar (0-1) a l’equip de Elias Noval amb un solitari gol de Calero als nou minuts de partit i desprĂ©s d’una trobada dominat en quant a joc per els de Juan Romero perĂČ amb una excel·lent predisposiciĂł defensiva per part del CCE Sant LluĂ­s que mai va donar el seu braç a tĂČrcer i intentar viatjar a Sant Carles amb un millor resultat.

No obstant aixĂČ, semblava que tot anava a ser diferent amb el vist en els primers minuts, un intervencio d’Antonio a llançament de falta d’Oscar als cinc minuts va poder avançar els locals, mĂ©s tard una rematada de Manu tambĂ© va sortir desviada, les ocasions arribaven perĂČ no es materialitzaven. En aquest tipus de partits, el aprofitar les ocasions sol ser clau i aquest no va estar exsent d’aquesta teoria. Jugada trenada pel de Romero en vessant d’atac, rematada al travesser de Camacho en el seu intent de vaselina i el posterior rebuig que acabĂ  als peus de Calero que aprofitĂ  el primer acostament dels visitants (0-1).

El gol va deixar una mica tocat a l’equip local, massa cĂ stig amb tan poc temps. Amb el pas dels minuts, els nostres es van anar assentant i reprenent la intensitat necessĂ ria que demanava la trobada, va poder anotar Zurbano, perĂČ el davanter navarrĂšs, assetjat defensivament durant tot el partit, no va poder superar a Antonio. Va poder augmentar la seva distĂ ncia l’equip maonĂšs, perĂČ, en ocasions Javi i en altres la manca de punteria va evitar que els visitants marxessin excessivament per davant al descans.

La tornada de vestidors va portar mes intensitat als segons quaranta-cinc minuts i la tensió anava en augment amb pas del temps. Va poder sentenciar l’equip visitant en dues ocasions de Lacueva, la segona d’elles la evità Javi en un gran intervenció en el mà a mà.

El partit estava obert i aixĂČ no era bo per als de Elias Noval que amb els canvis van anar millorant tant en tasques defensives com ofensivas. Una rematada de Bili a l’equador del segon acte va poder ser l’empat, perĂČ els locals estaven negats de cara a gol.

En els Ășltims minuts van arribar les lluissers perĂČ de nou sense Ăšxit, un penal reclamat per l’aficiĂł local en el minut 86, no va ser entĂšs aixĂ­ pel trenzilla, que amb el 0-1 enviava als 22 jugadors a la caseta.

La tornada queda oberta per a la remuntada, els nostres saben sobreposar-se a totes les pedres troben en el camĂ­, aquesta semifinal no esta tancada, toquĂ© donar la volta a l’eliminatĂČria a San Carlos.