LA PREVIA JUVENIL | La lliga arriba a Ses Canaletes

16 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

CCE Sant LluĂ­s i CD Menorca B mediran les seves forces aquest diumenge a les 12:00 hores a Ses Canaletes. Dos rivals de la mateixa Lliga i que tornaran a veure les cares desprĂ©s de vĂšncer els maonesos als locals a la final de Copa des del punt de penal. Lluissers i maonesos sĂłn dos dels clubs que mĂ©s fort es disputaran el tĂ­tol, perĂČ l’ascens nomĂ©s serĂ  possible per als de Moyano en tractar-se l’equip de Finestres d’un equip B. Per tant, toca mesurar-se amb ambiciĂł per part de els locals que tindran davant seu a un dels rivals mĂ©s complicats de la categoria.

Per intentar acabar la segona jornada amb sis punts, Moyano podria repetir l’alineaciĂł que va derrotar el Dosa CF o, almenys, no tocar massa el que va funcionar. A la banqueta, esperen homes importants que poden aportar un plus en moments decisius del partit, Damia Vinent, que podria debutar en l’onze titular aquesta temporada desprĂ©s de superar una lesiĂł, seria la gran novetat dels lluissers.

Per la seva banda, els de Victor Finestres arriberan al Municipal de Ses Canaletes desprĂ©s d’empatar a l’Estadi Mahones (1-1) davant el CF Sporting de MahĂłn, un altre dels cocos de la categoria i que va aconseguir arrencar un punt del feu blaugrana en la jornada inaugural. La mobilitat de Balti en atac al costat del criteri de Romero i Marc Bagur al centre del camp poden ser les millors armes dels de l’Estadi Mahones.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados