15 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria:

SENIOR F. : PA+ PEL CVS SĂ“LLER TOURS

Posted: 14 Nov 2017 12:26 AM PST

CVS SOLLER TOURS 1-3 CV CIUTADELLA (19-25 / 25-21 / 24-26 / 24-26)
Jugadores: Nena Ramon, Paula Fuster, Maria Martorell, Jennifer Manrique, Laura Gómez, Aina Rullán, Sílvia Sánchez, Laura Mayol i Mariona Galindo.

Què poc va faltar per aconseguir un major premi a l’esforç realitzat per les jugadores solleriques i emportar-se la primera victòria de la temporada!!! Bon partit realitzat per tot l’equip que va demostrar al pĂşblic assistent que Ă©s un equip jove, inexpert a la mĂ xima categoria balear, però que tĂ© ganes d’aprendre i millorar.
El set guanyat i l’haver tocat amb la punta dels dits la victòria final ha de servir per a que les joves jugadores solleriques es comencin a creure del que sĂłn capaces i que saben jugar molt mĂ©s del que elles es penses i que tenen l’actitud i moltes aptituds per lograr els objectius que es marquin. La feina ben feta ja es comença a notar i ara nomĂ©s queda seguir esforçant-se als entrenaments.
El partit va anar de menys a més, començant amb moltes errades per part dels dos equips, ambdós molt joves, però que el Ciutadella es presentava com a tercer classificat amb només dues derrotes.
Es varen viure punts realment espectaculars amb els dos equips defensant i atacant fins a quatre i cinc vegades seguides, amb gran diversitat d’atacs i bloquejos que feren que fos un partit entretengut i vibrant, en el que el nombrĂłs pĂşblic va gaudir i ho va fer notar amb forts aplaudiments.
Els set guanyat pel CVS SĂłller Tours va espavilar a les nines i al tercer i quart set es va poder veure una major igualtat dels dos equips. Dues errades no forçades a cada un d’ells feren que les ciutadellenques s’emportassin el partit.
La propera jornada es jugarà en diumenge a les 12h al sempre complicat pavelló Blanquerna i que ens enfrontarà a un dels equips candidats al campionat com és Can Pep Carns i Delícies CV Pòrtol que tan sols ha perdut un partit i manté el segon lloc a la classificació

INFANTIL M. : EMOTIU DERBI SOLLERIC ENTRE CVS BAR BINI SĂ“LLER I CVS AQUALIA SĂ“LLER

Posted: 14 Nov 2017 12:20 AM PST

CVS Bar Bini Sóller 0-3 CVS Aqualia Sóller

La lògica es va imposar en el derbi solleric i els majors guanyĂ ren un partit on els dos equips assoliren els seus objectius. Els majors havien de mantenir la concentraciĂł per no perdre l’ordre dins la pista i els mĂ©s petits havien de esforçar-se per perllongar el joc.

Tots dos equips havien d’aprofitar el derbi per realitzar un bon entrenament sense tenir en compte els parcials i arribar al final de la trobada amb la satisfacciĂł d’haver aconseguit els seus objectius, cosa que es va aconseguir sense problemes.
El partit va tenir moments vibrants on la lluita dels dos equips va fer gaudir al nombrĂłs pĂşblic assistent. Tots els jugadors varen jugar a gran nivell i el pĂşblic ho va agraĂŻr amb sonores ovacions.
Al final del partit, foto de grup i sopar de germanor dels dos equips amb els familiars i simpatitzants.
La propera setmana el CVS Bar Bini SĂłller visitarĂ  al Vilafranca i el CVS Aqualia SĂłller tendrĂ  jornada de descans. Molta sort!!..

JUVENIL F. : PARTIDAS AMB VICTĂ’RIA DEL CVS XC PROPERTIES SĂ“LLER DAVANT EL MANACOR

Posted: 14 Nov 2017 12:07 AM PST

CV MANACOR 1-3 CVS XC PROPERTIES SÓLLER amb parcials 25-19/ -25/ 25-27/ 19-2
Les nostres nines de CVS XC PROPERTIES SOLLER s’apuntaren una gran victòria davant el potent equip de CV Manacor per 1-3, en un grana partit de voleï que varen poder el nombrós públic que se va donar cita al Bernat Costa de Manacor.

El partit que es va jugar el dissabte dematí. entre dos conjunts que anaven imbatuts i sense perdé cap set el dos conjunts, les solleriques començaren molt nirvioses en el partit amb les local mes assentades damunt el parquet, cosa que aprofitaren les locals per agafar avantatge en el marcador i a pesar de que ses solleriques intentaren reduir el marcador no pogueren i les locals guanyaren el primer. En el segon set les nostres demostraren que anaren a Manacor a competir i ajustant mes el bloqueig i en bons atacs per quatre empataren el partit. El tercer se començar de domini local, estan mes encertades amb atac fins arribar a tenir un 24-19, però l’entrada de Silvia Mairata va crear problemes tàctics a les locals i les solleriques capgiraren el sent i el guanyaren per 26-28, essent un factor important en la victoria sollerica, ja que va esser un cop fort per les locals que no heu dirigiren massa be, dominat les solleriques el joc i el marcador, sumant una gran victòria davant un gran equip, en un gran partit de volei.

El pròxim divendres dia 17 les solleriques rebran la visita a Son Angelats del CIDE B a partir de les 20h, esperant seguir amb la bona ratxa de resultats.

CADET F. A : CĂ’MODE VICTĂ’RIA DEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SĂ“LLER

Posted: 13 Nov 2017 11:30 PM PST

CV Sagrat Cor 0-3 CVS Const. Miquel Morell Sóller amb parcials 4-25 / 6-25 / 10-25
Pel CVS CONST. M. MORELL SĂ“LLER jugaren, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Marta Weingart, Malen Sebastian, Claudia Coll, Laura Manrrique, Maria Marco i Esther Coll.
Partit de poca història el que jugaren dissabte dematí el CVS Const. M. Morell Sóller i el Sagrat Cor al col·legi de ciutat.

La diferencia tècnica entre un equip i el altre era massa gran per gaudir d’un  bon partit de voleibol i des del principi es va veure la diferència de joc entre unes i les altres, però tot i la diferència tècnica les nostres nines es mostraren molt concentrades en el partit i amb molt d’ordre damunt el parquet col·legial.
L’entrenador solleric va poder donar entrada a algunes jugadores infantils que estigueren a bon nivell.
 El pròxim dissabte les nostres nines rebran la visita del CV Mayurqa, a partir de les 12h al pavelló de Son Angelats,

CADET F. B : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SĂ“LLER SUMA UNA NOVA VICTĂ’RIA A ARTĂ€

Posted: 13 Nov 2017 10:54 PM PST

C.V. Artà 0-3 CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller (20-25/ 11-25/ 16-25)
Per les del CVS jugaren: Eva, Aina Enseñat, Aina Alcover, Aina Celià, Cata, Marta, Clara, Laia, Lida, Maria, Carme, Marga.
El passat dissabte les solleriques es desplaçaren a ArtĂ  per afrontar un nou partit de lliga. Aquest cop s’enfrontaven al C.V. ArtĂ , un equip que va mostrar molta actitut des del primer moment i que no va baixar els braços en cap moment.

A les nostres cadets els va costar entrar al partit, varen cometre molts errors en servei i atac que posaren un marcador molt igualat en tot moment. Poc a poc varen anar relaxant-se i concentrant-se en el joc i els va permetre imposar-se en el primer parcial per 20-25.

Ja començant el segon set, les de La Vall varen desplegar el seu bon joc i varem poder disfrutar de jugades molt treballades per part de les solleriques. Féren una gran feina en defensa i free que els va permetre allunyar-se en el marcador que quedà en un clar 11-25. Al tercer set es va seguir gaudint del bon joc solleric i del control de pilota que mostraven. El set es va tancar amb un clar 16-25 per les nostres cadets.

Va destacar Eva Villa que va haver d’afrontar el partit com a Ăşnica col·locadora i va saber controlar la situaciĂł i repartir el joc de l’equip per encaminar-lo a la victòria.

La propera setmana les cadets B rebran al MontesiĂłn a les 10h al pavellĂł de Son Angelats. Molta sort!!..