18 guardonats amb els Premis Esports IB que concedeix per primera vegada el Govern de les Illes Balears

15 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Els premis, a proposta de la Conselleria d’Esports, es lliuraran en la primera gala de l’esport de les Illes Balears el prĂČxim 22 de desembre

Aquest dilluns la Conselleria de Cultura, ParticipaciĂł i Esports ha convocat el jurat dels premis Esports IB 2017 per votar les candidatures a les dotze categories, aixĂ­ com tambĂ© les sis mencions als mĂšrits esportius de les Illes Balears, incloses en els premis anuals que per primera vegada es fan a la comunitat autĂČnoma, convocats pel Govern de les Illes Balears. Les mencions als mĂšrits esportius resulten de les propostes dels membres de l’Assemblea Balear de l’Esport (ABE) en les quals tambĂ© hi han optat tots els candidats que no fossin guanyadors en aquesta primera convocatĂČria dels guardons.
El jurat ha elegit els segĂŒents premiats desprĂ©s que el passat Ple de l’ABE, l’ĂČrgan consultiu i de participaciĂł del teixit esportiu de les Illes Balears on participa una cinquantena de representants del mĂłn esportiu de les Illes Balears, aprovĂ s per unanimitat les candidatures dels premis Esports IB, que va elevar la Junta Directiva de l’ABE a proposta de la comissiĂł sectorial.
Els Premis Esports IB es lliuraran en una gala que es farĂ  el prĂČxim 22 de desembre en el Conservatori de MĂșsica de les Illes Balears, Palma. Els premiats en les 12 segĂŒents categories sĂłn:
Antonio Luna Do Carmo (Ă rbitre de futbol) ha estat premiat en la categoria Posam Valors a l’Esport “Esports IB”, on tambĂ© eren candidats: JosĂ© Antonio Ortiz BennĂ sar (jugador i capitĂ  de bĂ squet), Alba Torrens (bĂ squet) i Discaesports (associaciĂł de discapacitats).
AdriĂĄn Abadia GarcĂ­a (salt de trampolĂ­) ha estat premiat com a promesa masculina “Esports IB”, d’entre la resta: Nicolau Mir RossellĂł (gimnĂ stica artĂ­stica), Joan Cardona MĂ©ndez (vela) i Marc GarcĂ­a Calvo (bĂ squet).
PatrĂ­cia Guijarro GutiĂ©rrez (futbol), com a promesa femenina “Esports IB”, en la qual tambĂ© eren candidates: Aida Caterina BauzĂĄ Vicens (piragĂŒisme), Paula BarcelĂł MartĂ­ (vela) i Maria RossellĂł Mora (vela).
La jugadora de bĂ squet Alba Torrens Ă©s la millor esportista femenina “Esports IB”, entre les candidates Mavi Garcia Cañellas (duatlĂł i ciclisme), Caridad Jerez Castellanos (atletisme) i Cristina Ferrer GarcĂ­a (karate).
Rafel Nadal (tennis) Ă©s el millor esportista masculĂ­ “Esports IB”, d’entre Marcus Cooper Walz (piragĂŒisme), Mario Mola DĂ­az (triatlĂł) i Sergi Llull MeliĂ  (bĂ squet).
Alejandro SĂĄnchez Palomero (triatlĂł) Ă©s el millor esportista d’esport adaptat masculĂ­ “Esports IB”. La resta de candidats, Joan Munar MartĂ­nez (atletisme), Sergi Roig Alzamora (vela) i Joan Reinoso Figuerola (paraciclisme).
L’esquiadora alpina Ursula Pueyo MarimĂłn Ă©s la millor esportista d’esport adaptat femenĂ­ “Esports IB” en la categoria on Violeta del Reino DĂ­ez Del Valle (vela) i Nerea Barrientos Arrom (nataciĂł) han estat tambĂ© candidates.
El Puig d’en Valls H.C (handbol) Ă©s el millor equip femenĂ­ “Esports IB”, elegit entre el CV CIDE (voleibol), Club Voleibol Ciutadella (Avarca Menorca) i Covicsa TT Santa EulĂ ria (tennis taula).
SD Formentera (futbol) Ă©s el millor equip masculĂ­ “Esports IB”. La resta de candidats han estat: Can Ventura Palma (voleibol), Espanya HC (hoquei patins) i UshuaĂŻa Club Voleibol Eivissa.
Noel Cardona Cuesta (entrenador d’handbol) Ă©s el millor tĂšcnic “Esports IB”. La resta de candidats: Javier Torres del Moral (entrenador de vela), Rafael RamĂ­rez BermĂșdez i Carlos MoyĂ  Llompart (entrenador de tennis)
L’entrenadora de rugbi Marta Lliteras Ruiz Ă©s la millor tĂšcnica “Esports IB”. La resta de candidats: BĂ rbara Llull Alcina (preparadora fĂ­sica de bĂ squet), Bea Pacheco PĂ©rez (entrenadora de bĂ squet) i Carmen MartĂ­n Ardura (entrenadora de nataciĂł sincronitzada).
El pilot LluĂ­s Salom Ă©s el Premi honorĂ­fic “Esports IB”. La resta de candidats: Joan BarcelĂł Serra (bĂ squet), Xavier BonnĂ­n CortĂšs (ciclisme) i Javier Escandell Ferrer (voleibol).
Les sis mencions al mĂšrit esportiu de les Illes Balears sĂłn per al piragĂŒista Marcus Cooper Walz, el capitĂ  de bĂ squet Jose Antonio Ortiz BennĂ sar, el triatleta Mario Mola, l’atleta Joan Munar, l’equip de voleibol Ushuaia Club Voleibol Eivissa i l’entrenador de bĂ squet Joan BarcelĂł.
El jurat dels Premis Esports IB ha estat presidit per la consellera de Cultura, ParticipaciĂł i Esports, Fanny Tur, i format, a mĂ©s, per: Carles Gonyalons, vicepresident i director general d’Esports i Joventut; Josep Abrines, gerent de la FundaciĂł per a l’Esport Balear; Marga Portells, directora insular d’Esports; Fernando GĂłmez, director insular d’Esports i Joventut del Consell d’Eivissa; Miguel Ángel Milla, cap d’Esports del Consell de Menorca; Daniel de la Dueña, tĂšcnic d’esports del Consell de Formentera; Miquel Àngel Campomar, cap del Servei de PlanificaciĂł i FormaciĂł de la DirecciĂł General d’Esports; Antoni Pomar, president de la FederaciĂł d’Esports Adaptats de les Illes Balears; RaĂșl Fullana, president de la FederaciĂł Balear d’Handbol; RaĂșl Benito, gerent del Col·legi Oficial de Llicenciats en CiĂšncies de l’activitat FĂ­sica i de l’Esport; Antonio SĂĄnchez, vicepresident primer de l’AssociaciĂł de Periodistes de les Illes Balears; Àngel AguilĂł, del Sindicat de Periodistes de les Illes Balears; Neus Mateu, de l’AssociaciĂł de Gestors Esportius de les Illes Balears; i Neus Serra, de la FederaciĂł d’Entitats Locals de les Illes Balears.

Comentarios cerrados