La FFIB retrĂ  homenatge a Rafa Nadal i Joan Mir

11 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La FederaciĂł aprofitarĂ  la Gran Gala del Futbol de dia 28 per retre homenatge al nĂșmero 1 del Tennis, Rafel Nadal, i al CampiĂł del MĂłn de Moto3, Joan Mir. El Futbol Balear considera que sĂłn dos exemples a seguir per tots el esportistes.

La Gran Gala del Futbol se celebra enguany el dia 28 de novembre a Son Termens i en ella s’entreguen les Botes d’Or i se premien els guanyadors de les competicions i les persones o entitats que han destacat durant la temporada passada.

També se premiarà amb un guardó especial Marco Asensio, i a les jugadores mallorquines que estan competint amb la Selecció Absoluta espanyola, Torrecilla, Caldentey i Guijarro.

PALMARÉS DE NADAL I JOAN MIR:

Rafel Nadal Ă©s ara mateix el nĂșmero 1 del Tennis Mundial, i entre els seus premis destaquen victĂČries en tots els Grans Slams (14 en total), 2 Medalles d’Or OlĂ­mpiques i 4 Copa Davis.

Joan Mir Mayrata, de 20 anys, s’acaba de proclamar CampiĂł del MĂłn de Moto3, desprĂ©s de 4 anys de participar en proves internacionals, primer com a Rookie i desprĂ©s com a Junior. El campionat d’enguany l’ha aconseguit guanyant en 11 Grans Premis.

El president Miquel Bestard ha explicat que la distinciĂł de la FederaciĂł vol destacar, a mĂ©s de la carrera esportiva, l’actitut personal d’aquests dos joves exemplars, com demostra la frase de Rafel Nadal: “Sempre faig feina amb el mateix objectiu: millorar com a esportista i com a persona”.

Comentarios cerrados