Comunicat CF Establiments

6 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Des de l’any 2014 el nostre club estĂ  demanant un espai municipal on poder practicar l’esport que estimam, i no tenir que estar destinant cada any una gran part del nostre pressupost per llogar instal·lacions privades o que es troben a altres municipis.
Fins ara la resposta de les institucions sempre ha estat la mateixa: «No podem fer res per voltros». I des del primer any ens hem tengut que ceracr la vida noltros mateixos.
El mĂ©s curiĂłs Ă©s que ja hem vist passar pel poder 3 grups polĂ­tics i com es sol dir en castellĂ  «mismos perros con distinto collar», ja que quan esteien a l’oposiciĂł tot eren bones paraules per les nostres orelles i promeses, perĂČ quan han arribat al poder ningĂș ha mogut ni un dit per noltros.
Som un club petit, molt humil, perĂČ amb gent jove amb idees noves i amb moltes ganes de fer feina i construir un club familiar, dinĂ mic i socialitzador, on qualsevol persona es benvinguda, perĂČ no ens deixen i ens estan duguent a la desapariciĂł.
AixĂ­ i tot, encara ens queden forces i encara tenim ganes i ilusiĂł per fer coses noves, divertides,… la prova estĂ  en la parĂČdia que hem realitzat el «Despacito», per fer-nos sentir.
Volem deixar clar, que en cap moment exigim que ens construeixin un camp nou per noltros(que siria ideal per a tots els nins i nines que volen jugar a futbol al seu barri) Simplement volem un espai municipal on poguem practicar futbol en uns horaris normals i corrents.
Coneixeu qualque equip que jugui tota la lliga com a visitants? Noltros en 3 anys i mig no hem jugat ni tan sols un partit com a locals…
Coneixeu qualque equip de Palma que entreni a un altre municipi? Noltros mai hem entrenat a un espai municipal palmesĂ .
A pesar de totes les travetes que hem anat sofrint durant la nostra curta, perĂČ intensa vida, esteim mĂ©s vius i amb mĂ©s ilusiĂł i ganes que mai, i seguirem donant guerra fins que aconseguim el que creim que Ă©s just: Un espai municipal on disfrutar de l’esport que tant estimam.

Visca l’Establiments SEMPRE!!!

https://www.youtube.com/watch?v=P1O65AeAsvw&t=1s

Club de Futbol Establiments,

es teu poble, es teu equip.

Comentarios cerrados