PREVIA FINAL DE COPA JUVENIL ;

3 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

La gran final de Copa Juvenil 2017/2018 estĂ  a les portes, dos equips, CD Menorca B i CCE Sant LluĂ­s, es disputaran aquest dissabte a les 17:00 hores i a l’Estadi Mahones, el primer gran tĂ­tol de l’any futbolĂ­stic de la categorĂ­a. Tot s’ha preparat des de les ultimes setmanes perquĂš el futbol menorquĂ­ tingui al seu primer campiĂł juvenil, desprĂ©s de la disputa de la primera fase i les posteriors semifinals.

Tots dos equips arriben a l’Ășltim graĂł per fer-se amb el preuat trofeu, desprĂ©s de coincidir tots dos en el grup A de la fase regular on els blaugranes van ser primers de grup, amb 15 punts, tres mĂ©s que els de Jose Angel Moyano que van acabar en segon lloc de la taula. En l’enfrontament directe entre tots dos en el mateix escenari de la final, els de Victor Finestres es van imposar per 2-0 amb gols de Robin i Rivero que van sentenciar el partit, i fet i fet el primer lloc del grup.

Amb tot, els dos equips s’han desfet en aquesta ultima setmana dels seus dos oponents en semifinals, el CE Ferreries B (5-0 cĂČmput general) en el cas dels maonesos i al Dosa CF (4-2) en el cas lluisser. Pel que representa el partit, els de Victor Finestres arriben com a favorits, desprĂ©s d’un balanç en el que va de temporada de 8 victĂČries en altres tants partits, comptant semifinals, amb 30 gols a favor seu i tan sols quatre en contra.

En el cas dels nostres, els pupils de Jose Angel Moyano arriben per mĂšrits propis a aquesta gran final, desprĂ©s de desfer del campiĂł del grup B amb solvĂšncia i demostrant ser un dels equips mĂ©s fiables de la categoria. Per a la gran final, el tĂšcnic basc podrĂ  comptar amb tota la plantilla, a excepciĂł de Santo Leonardi i Damia Vinent que encara no han debutat en el que va d’any. Gestionar el descans dels seus pupils i apostar per un equip disciplinat i treballador Ă©s l’objectiu del cos tĂšcnic per emportar-se el preuat tĂ­tol cap a Sant LluĂ­s.

Amb nomĂ©s un entrenament per poder preparar el partit, el tĂšcnic alaves no prepararĂ  res especial per a la trobada, mes si cap, desprĂ©s de l’excel·lent ronda semifinal feta pels seus, on amb personalitat van aconseguir arribar a un esglaĂł de la glĂČria.

Comentarios cerrados