Diego Enri deixa la banqueta de la U.E.Petra

2 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria:

Dimarts vespre la Directiva va decidir fer un canvi a la banqueta per intentar capgirar els resultats negatius en la part esportiva que arrossegam aquesta temporada. Ja sabĂ­em i sabem que Ă©s una categoria amb molt de nivell i que Ă©s molt difĂ­cil, perĂČ seguim creient en aquests jugadors que tenim i estam segurs que es pot treure endavant.
A travĂ©s d’aquest mitjĂ  volem donar les grĂ cies pĂșblicament a Diego Enri i a tot el seu equip tĂšcnic ja que s’han dedicat al Petra amb cos i Ă nima i han fet molta feina, perĂČ el futbol a vegades Ă©s injust i aquesta vegada no ha sigut, perĂČ reiteram la nostra gratitut en vers aquestes persones a les quals sempre les hi estarem agraĂŻts per la feina i el temps que han dedicat al nostre club.
MOLTES GRÀCIES i ara toca mirar per envant i fer feina per revertir la situació esportiva.

U.E.PETRA

Aquest diumenge 5 de novembre a les 16:00 rebem la visita del líder UD IBIZA-EIVISSA. Tots a animar el nostre equip a Na Capitana del qual hem d’intentar fer un fortí!!!!
VENIU A ANIMAR!! Aquesta setmana tindrem rifa per gentilesa de Vins Ca’n Coleto i Es Celler, mĂ©s concretament rifarem 3 botelles de vi i un sopar per dues persones a Es Celler de Petra, uns altra vegada grĂ cies a tots i a totes les empreses col.lboradores!!!

Comentarios cerrados