Noticias C.V.Soller

31 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
  resumen de los partidos disputados  durante este pasado fin de semana

 

 

INFANTIL M. B : EL CVS BAR BINI SÓLLER SEGUEIX GAUDINT DELS PARTITS I JUGA CADA VEGADA MILLOR

Posted: 30 Oct 2017 05:19 AM PDT

St. Josep Obrer 3-0 CVS Bar Bini Sóller (25-10/25-11/25-13)

Bon partit dels sollerics més joves al camp del Sant Josep. Tot i perdre el partit, amb parcials clars pels locals, els al-lots del CVS Bar Bini Sóller varen donar la cara en tot moment.
Gran actitut dels jugadors que jugaren el millor partit del que duim de temporada amb el suport d’una gran afició.

El proper partit pels nostres serà el cap de setmana del 10 de Novembre en que es jugarà el derbi solleric. Aquest proper cap de setmana els nostres tenen jornada de descans. A seguir!!…

INFANTIL F. C : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER MUTÀ AL TERCER SET

Posted: 30 Oct 2017 06:09 AM PDT

La Salle P.I. 3-0 CVS Transarbona Sóller (25-13/25-6/25-22)
Derrota del CVS Transarbona Sóller enfront de La Salle Des Pont D’inca per 3-0. En els dos primers sets, les solleriques seguiren la tònica dels darrers partits, amb nervis e imprecisions tot i que el rival no va exigir tant com en altres partits.

Però en el tercer set les solleriques féren un canvi en tots els aspectes, molt bona feina defensiva, armant contratacs i fent jugades llargues contra un equip que també defensà molt bé. Estiguérem encertades en servei i tot plegat va fer que les jugadores del CVS Transarbona Sóller anessin agafant confiança i lluitessin molt.

Un partit, tot i la derrota, que obri un nou camí amb un horitzó cada cop més proper. Enhorabona a les jugadores i als pares que animaren molt i gaudiren del partit.
La setmana vinent rebem a l’Artà B un rival sempre dur i complicat, esperem seguir la nostra progressió us esperem a tots dissabte a les 10 a Son Angelats!!.
Pel CVS Transarbona Sóller jugaren capitana Laura Martínez, Aina Bisbal, Blanca Capo, Marta Arbona, Celia Fernández, Chantal Barcelò, Lilian Vidal, Magdalena Ferragut, Paula Carrió, Carme Aloy , Nicol Limpias i Aina Navarro.

Comentarios cerrados