CCE SANT LLUIS ; PREVIA TORNADA SEMIFINALS COPA JUVENIL| Cap, pit i valentia

31 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’equip juvenil intentarà trencar aquest dimecres (12.00 hores, Municipal de Sami) el seu sostre de les ultimes temporades classificant-se per una final de Copa que no disputa el quadre lluisser des que va quedar campió en la temporada 2011/2012. És el segon intent consecutiu que afronten els blaus, però és el primer cop que parteixen amb un mínim avantatge en el marcador (2-1 a Ses Canaletes), que intentaran mantenir o ampliar davant un rival de similar pelatge: futbol descarat, que tampoc especula amb la pilota i que sempre va a la recerca de la porteria rival.

Com fa uns dies a Sant Lluís, s’espera un duel obert, que probablement es decidirà en les àrees. En aquest cas, els de Moyano parteixen amb avantatge, ja que compten amb una aguerrida i segura defensa i un atac que de vegades és demolidor. No obstant això, l’equip lluisser haurà de millorar en les tasques de contenció, ja que els ciutadellencs es van aprofitar d’un error com una casa de la saga blavosa per avançar-se al marcador i per deixar més oberta l’eliminatòria.

Tot i que el Dosa CF es mostra inexpugnable davant la seva animosa afició, dues victòries en dos partits de Copa, el CCE Sant Lluís es presenta a aquest compromís amb la seguretat i la confiança que li atorguen les dues victòries seguides que va obtenir a domicili en els seus últims desplaçament : Rtvo. Boscos (1-5) i UD Mahon (0-2).

Ciutadellencs i lluissers volen fer història, però, el control de l’ansietat i saber jugar amb el resultat pot ser fonamental per a arribar a una final, que es disputarà el proper dissabte 4 de novembre a camp encara per decidir.

 

CCE SANT LLUIS

Comentarios cerrados