Lliga F-8 prebenjamí grup C ; C.D. Cala d’Or 1 – U.E. Petra 0 (Galeria de Fotos)

29 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

Partit molt equilibrat amb un resultat molt ajustat gràcies al gol marcat per Nico Reboreda aprofitant l’assistència de Richy Palau a la treta d’un corner al primer quart.

GALERIA DE FOTOS

Ha estat el partit del debut de Tiago a l’equip local. Després de quatre jornades disputades el porter del Cala d’Or Gerardo Plaza és l’únic que no ha encaixat cap gol, gràcies a la bona tasca defensiva de l’equip.

La propera jornada divendres el Cala d’Or visitarà el Felanitx,un dels equips més forts de la categoria; mentre la U,E, Petra rebrà Es Pla A, un altre dels candidats al títol.

Gols 1-0 Nicolás Reboreda 9′

C. D. Cala D’Or.- Gerardo Plaza, Alejandro Cortés, Andrés Carrascosa, Thiago Barros, Richy Palau, Toni Adrover, Noe Megías i Nicolás Reboreda (també jugaren Cristian Amador, Raúl Manuel Cortes i Joan Adrover)

U.E. Petra.- Adrià Vanrell, Marta Romero, Àngel Jiménez, Gerard Enseñat, Martí Santandreu, Sebastià Quetgles, Rafel Pascual i Miquel Àngel Riutort (també jugaren Iker Castro, Miquel Riera, Antoni Sansó i Yassin Allall)

Àrbitre.- Bladimiro García Fernández. Abans del partit ha fet una xerrada enriquidora als jugadors que estaven a punt de sortir al terreny de joc. Bona actuació, sense cap tipus de problemes.

MATIES ADROVER

FOTOGRAFIES RAFA GARRONES

Comentarios cerrados