Noticies C.V.Soller

25 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Les Cadets B del CVS es varen iniciar en la competiciĂł el passat divendres a Son Angelats contra l’equip de Vilafranca. La victĂČria va caure del costat local desprĂšs d’un partit molt irregular i disputat. Les solleriques jugaren tot el partit molt tenses i nervioses.

L’inici de lliga es va fer costa amunt per les nostres cadets i, aquest fet va suposar que les del Fustes ca’n Vaquer entressin en una dinàmica d’errors que va igualar molt el partit.

Tot i aixĂČ, les locals es varen saber sobreposar a la situaciĂł i es varen imposar en tots els sets al conjunt de La Vila amb una gran recepciĂł i molta feina al servei.
La setmana que ve el CVS Fustes Ca’n Vaquer es desplaça a casa del líder, el VC Cide. El partit tendrà lloc dissabte 28 a les 12h.

INFANTIL FEM. A : EL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER ES FA AMB LA SEVA SEGONA VICTÒRIA

Posted: 23 Oct 2017 10:56 PM PDT

CVS Const. Marc Galindo Sóller 3-0 CV Manacor
Aquest passat divendres 20 d’octubre l’Infantil A aconseguĂ­ una cĂČmode victĂČria en el seu segon partit de lliga, guanyant al Manacor 3-0 amb parcials (25-8/ 25-15/ 25-8).
El primer set començà amb bon rendiment de les nostres jugadores i sense molta dificultat s’endugueren el parcial.

En el segon les manacorines, mĂ©s lluitadores, varen fer que el marcador es posĂ©s amb un 12-12 perĂČ les nostres jugadores no deixaren de lluitar fins a final de set per endur-se’l a favor. El tercer set va ser un calc del primer i les solleriques des del primer moment dominaren el joc sense gaires errors, fent servir el servei molt ben dirigit en el camp contrari.

Una bona feina de les nostres, les quals demostraren una vegada més que la concentració i el treball constant és una eina molt important per aconseguir tots els seus objectius.
El prĂČxim partit serĂ  dia 27 d’octubre dins La Salle PI a les 18h, molta sort nines !!