L’IME preveu reobrir la piscina interior de Son Hugo el 2 de novembre

25 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Per a la reparació de la fissura no serà necessari buidar el vas, ni baixar el nivell de l’aigua de la piscina .  Susanna Moll ha destacat que Son Hugo tornarà a obrir les portes “garantint la seguretat dels usuaris”

 

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha anunciat avui la reobertura de la piscina interior de Son Hugo per al proper dijous 2 de novembre, segons la primera valoració tùcnica.

 

Les actuacions immediates de la reparaciĂł consistiran en la substituciĂł dels perfils estructurals d’arriostrament perimetral disposats horitzontalment afectats, que presenten fissures i deformaciĂł; la disposiciĂł de perfils de reforç en planxes afectades, la restituciĂł de planimetria de la planxa i l’ajust d’ancoratges de la zona afectada.

 

Moll ha explicat que no serà necessari baixar el nivell de l’aigua del vas de la piscina. Amb aquesta intervenció la piscina interior de Son Hugo tornarà a obrir les portes “garantint la seguretat dels usuaris”, ha destacat.

 

La regidora tambĂ© ha insistit en la prioritat de l’equip de govern per a avançar la remodelaciĂł integral de Son Hugo, un projecte que a hores d’ara es troba a la seva primera fase, la d’instal·laciĂł de plaques fotovoltaiques. L’Ajuntament de Palma impulsa aquest projecte perquĂš Son Hugo torni a esser “un referent internacional i un centre esportiu d’excel·lĂšncia per als ciutadans de Palma”.

 

Cal recordar que durant el temps que romangui tancada la piscina,  els abonats podran utilitzar les vuit piscines restants de l’Institut Municipal de l’Esport i es mantindran oberts, en els seus horaris habituals, la resta d’espais esportius de Son Hugo, com el gimnĂ s d’abonats, les activitats de fitnes, les terrasses i el solĂ rium. Als cursetistes se’ls compensarĂ  econĂČmicament la part proporcional del rebut d’aquest interval de temps.

 

L’IME reitera les seves disculpes pels inconvenients que aquesta situació provisional pugui provocar als usuaris.

 

 

Comentarios cerrados