24 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

.

INFANTIL FEM. C : SEGUEIX L’EVOLUCIÓ DEL CVS TRANSARBONA SÓLLER

Posted: 23 Oct 2017 05:19 AM PDT

CVS Transarbona Sóller 0-3 Sant Josep OBrer B (7-25/11-25/7-25)
Derrota del CVS Transarbona Sóller per 3-0 enfront del Sant Josep B, en un partit amb els dos primers sets fluixos per les solleriques i un tercer on es va començar a veure el joc que són capaços de fer les nostres jugadores.

A poc a poc es va anar agafant confiança i es començà a perdre la por escĂšnica que sofreixen tots els principiants a qualsevol competiciĂł. Petites millores tĂšcniques i d’actitut, molta mĂ©s defensa i confiança cap a l’atac defineixen el tercer set.

Passa a passa s’anirĂ  evolucionant en la formaciĂł de l’equip. El divendres vinent ens desplacem al Pont D’inca per enfrentar-mos a la Salle del Pont D’inca, segur que un altre rival dur com gaire bĂ© tots els de la categoria.
Pel CVS Transarbona SĂłller jugaren, capitana Laura MartĂ­nez, Chantal BarcelĂł, Paula CarriĂł, Aina Bisbal, Aina Navarro, Magdalena Ferragut, Blanca Capo,Lili Vidal,Nicol Limpias,Celia FernĂĄndez, Carme Aloy i Marta Arbona.

INFANTIL MASC. A : BON PARTIT DEL CVS AQUALIA SÓLLER DAVANT UN CV PÒRTOL SUPERIOR

Posted: 23 Oct 2017 03:47 AM PDT

CVS Aqualia SĂłller 0-3 CV PĂČrtol (12-25/20-25/17-25)
Segon partit de lliga de l’equip infantil masculĂ­ A, CVS Aqualia SĂłller, que va rebre un potent PĂłrtol, on l’esforç en defensa, tant de primera lĂ­nea com al darrera havia d’aturar el fort atac de l’equip visitant.

El primer set va començar amb molts nervis a l’equip del CVS Aqualia SĂłller que no va aconseguir rebre correctament, dificultant l’atac dels de SĂłller per finalitzar amb un parcial de 12 – 25. A mida que el partit avançava, la recepciĂł de  l’equip local funcionava molt millor, podent mantenir l’igualtat en el marcador fins als moments finals del segon set, per finalitzar amb un parcial de 20 -25. En el tercer set, el CVS Aqualia SĂłller va demostrar molta mĂ©s confiança en les seves accions, mostrant un joc mĂ©s ordenat en el camp, que va facilitar jugades espectaculars d’intercanvi tant en defensa com en atac per acabar amb un parcial de 17 a 25.
El resultat de 0-3, no mostra el bon joc dels de SĂłller i la maduresa amb la qual van afrontar aquest partit.
La propera setmana els nostres es desplaçaran alo Col-legi Blanquerna per enfrontar-se a l’altre infantil del CV PĂČrtol. SerĂ  el dissabte dematĂ­ a les 10:00 h. Molta sort!.

INFANTIL MASC. B : LA MANCA DE CONCENTRACIÓ DIFICULTA EL JOC DEL CVS BAR BINI SÓLLER

Posted: 23 Oct 2017 02:41 AM PDT

CVS Bar Bini SĂłller 0-3 CV PĂČrtol (5-25/8-25/13-25)

La manca de concentraciĂł es va traduĂŻr en un partit amb poc ritme i poques coses a destacar per part dels nostres que veren passar els parcials sense capacitat de resposta. Els visitants s’endugueren la victĂČria fĂ cilment i sense gairebĂ© oposiciĂł.
La propera setmana els sollerics visitaran el Sant Josep Obrer esperant gaudir d’un bon partit. Anims!!..