CCE SANT LLUIS PREVIA JUVENIL | DARRER PARTIT, AMB UN AS A LA MANIGA

19 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

UD MahĂłn B i CCE Sant LluĂ­s s’enfrontaran aquest dissabte a les 17.00 hores a San Carlos, en quĂš serĂ  un tot o res, un blanc o negre, un arribar o quedar-se al camĂ­. Amb aquesta premissa arriben tots dos conjunts al partit decisiu de la curta fase regular, grup A, de la Copa Juvenil insular. Tots dos conjunts arriben empatats a nou punts a la classificaciĂł i l’encontre queda enquadrat en l’Ășltima jornada de copa, prĂšvia a les semifinals.

Els pupils de Kike Romero hauran apostar fort si volen ser un dels equips que accedeixi a la fase defiitiva de la competiciĂł del KO. DesprĂ©s de caure en el seu Ășltim partit per un contundent 5-1 davant el CD Menorca B, els maonesos van perdre un avantatge que semblava que tindrien a favor per aquesta trobada, el gol average general. Aquest punt a favor, el tindrĂ  ara l’equip de Jose Angel Moyano al que li serveix l’empat i no tĂ© l’obligaciĂł de vĂšncer. No obstant aixĂČ, malament farien els nostres si es prenguessin el partit buscant nomĂ©s la igualada, ja que en aquests casos i normalment, el que busca tan sols l’empat acaba per caure derrotat.

Amb aquesta idea ha d’anar l’equip lluisser a MaĂł, perĂČ ha de ser un equip compacte, disposat a patir i alhora valent en un escenari gens fĂ cil per a qualsevol conjunt. La maduresa i ambiciĂł es demostra en aquesta classe de trobades aixĂ­ com tambĂ© el saber estar, la fredor i el cap fred amb el cor calent. Un resultat positiu per als nostres li atorgaria per segon any consecutiu l’accĂ©s a les semifinals, de les que ja van ser partĂ­cips la temporada passada i de la que van caure eliminats davant l’At. Villacarlos B.

PerĂČ ara, res d’aixĂČ els serveix, el treballar durant tota la setmana i afrontar la trobada amb naturalitat perĂČ conscients que han de donar un plus mĂ©s en aquest tipus de partits, al final, el futbol posa a cadascĂș on mereix.

Comentarios cerrados