CCE.Sant Lluis ; L’Orgull d’un Club

13 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Foto-Xus-Rotger-10-678x381Ni mĂ©s ni menys que 527 esportistes i 90 entrenadors i ajudants van omplir de blau el passat dimecres la verda gespa de Ses Canaletes. Amb gairebĂ© un miler de persones a la grada aplaudint cada un dels esportistes que anaven desfilant sobre el feu lluisser, els jugadors que aquesta temporada 2017/2018 defensaran l’escut de la nostra Entitat van anar sortint un a un, amb especial aplaudiment per als mĂ©s petits que aquesta temporda s’incorporen al mĂłn blau.

Un any mĂ©s, amb tota la massa esportiva sobre Ses Canaletes, va arribar el moment dels discursos, va obrir l’acte, el president del CCE Sant LluĂ­s, Rosendo Pons Conforto, que va fer Ăšmfasi en el continu creixement que estĂ  patint la nostra Entitat aixĂ­ com agrair a totes la gent que desinteressadament col·labora perquĂš el dia a dia del Club sigui molt mĂ©s suportable. Per la seva banda, Montserrat Morla, Batlessa de Sant LluĂ­s i Regidora d’Esports de l’Ajuntament, va agrair n any mes la feina que fa el CCE Sant LluĂ­s pel poble, tant a nivell esportiu com cultural, a mĂ©s va afegir i confirmĂ  als presents que el “somni” de la substituciĂł de a gespa del Municipal serĂ  una realitat a finals d’any i preveu la seva inauguraciĂł per al 17 de Gener de 2018, festivitat de Sant Antoni, patrĂł de Menorca.

Després de la desfilada i els discursos, els assistents van poder gaudir en companyia dels seus amics i familiars una barbacoa que va aglutinar a més de 400 comensals.

Comentarios cerrados