ENTRENAMENT A PORTA TANCADA I DECLARACIONS GERARD OLIVA

12 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

Entrenament 12 octubreLa plantilla ha entrenat avui a porta tancada. Julio i Kike han realitzat part de l’entrenament amb el grup i la seva evoluciĂł Ă©s molt bona, en pocs dies podrien reincorporar-se per complet. Biel Guasp no ha entrenat a l’espera dels resultats de la seva lesiĂł a l’isquiotidial i Gerard Oliva ha superat la seva febra i ja estĂ  al 100%. DemĂ  parlarĂ  l’entrenador, en acabar l’entrenament.

Gerard Oliva: «És complicat, quan es perd. Treballam fort per arribar forts al diumenge i treure els tres punts a casa. És precipitat parlar de finals, aquest equip estĂ  confeccionat per estar adalt. Ahir vaig parlar amb l’entrenador del Badalona, tenc ganes. És important guanyar, s’ha de sumar de 3 en 3 per estar adalt o serĂ  complicat. Ens estĂ  costant a casa, perĂČ Ă©s anecdĂČtic. Les ocasions estan arribant, algun dia un equip pagarĂ  els gols que no han arribat fins ara». 

Carlos HernĂĄndez
Jefe de Prensa

Armando de la Morena Kike i Julio

Comentarios cerrados