El C.V.Soller informa

9 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria:

IMG_20171008_121943_929Cronicas de los partidos disputados este fin de semana por diferentes equipos del club

SÉNIOR F. : MAL RESULTAT DEL CVS SOLLER TOURS DAVANT UN EQUIP ASSEQUIBLE

Posted: 09 Oct 2017 04:29 AM PDT

Entrec. Montesion 3-0 CVS SĂłller Tours amb parcials: 25-18 / 25-16 / 25-19
Jugaren: Blanca Campillo, Lluïsa Reynés, Nena Ramon, Jennifer Manrique, Paula Fuster, Sílvia Sånchez, Maria Martorell, Laura Gómez, Aina Rullån i Laura Gómez.
Diumenge es va disputar un partit que sobre el papers semblava que havia d’Ă©sser molt mĂ©s assequible per a les nostres jugadores pel nivell que es va veure al primer partit tot i la manca de rodatge. PerĂČ les coses no sortiren com s’esperaven.

Ja des del primer moment les mĂșltiples errades no forçades sobretot amb el servei donaven entendre que no era el dia de les solleriques. El marcador 19-8 en contra era prou evident del mal joc desenvolupat, que al final de set es va veure una reacciĂł que va permetre maquillar el resultat final amb un 25-18.
Aquest joc fou una constant al llarg de tot el partit. Mal començament, amb multitud d’errades tĂšcniques mĂ©s que encerts del contrari, que feien que el MontesiĂłn agafĂ s una abultada avantatge al marcador, i al final de set hi havia una reacciĂł mĂ©s d’orgull que de concentraciĂł per part del CVS SĂłller Tours, que feia sumar punts al marcador visitant.
Les millors notícies foren el debut a la lliga de Blanca Campillo i el gran partit que realitzà Aina Rullån a la posició de lliure, salvant molts punts i donant molta continuïtat al joc amb les seves defenses. Ara només queda seguir treballant bé als entrenaments i arribar als partits més concentrades.
Aquest dissabte el partit que ens havia d’enfrontar a casa contra el Label Sat Ciutat Cide a les 18:30h ha quedat aplaçat per sol·licitud del contrari i, per tant, no hi haurĂ  partit.

INFANTIL F. A : TRANQUIL·LA VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER EN EL PRIMER PARTIT DE LLIGA

Posted: 09 Oct 2017 04:29 AM PDT

Divendres 6 d’octubre les nines CVS Const. M. Galindo Sóller varen disputar el seu primer partit de lliga d’aquesta temporada 2017-2018; guanyant contra el Sant Josep Obrer A per un clar 3-0 (25-2) (25-8) i (25-16).
El partit va ser dominat en tot moment per les solleriques. Molta concentraciĂł en el servei, que va ser una gran eina. No es veien nervis ni tensiĂł; les jugadores estaven relaxades i amb ganes de fer feina, aixĂ­ doncs, un partit sense gaire complicacions que suma la primera victĂČria de les nostres nines.
Les nostres, repetiran partit a SĂłller el proper dissabte 21 davant el CV Manacor en la segona jornada de lliga. Molta sort!!.

SENIOR M. B : PRIMER PARTIT AMB VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER

Posted: 09 Oct 2017 04:28 AM PDT

CVS ElÚctrica Bernat Sóller 3-1 Esporles VC (25-11/25-21/19-25/25-10)

Pel CVS jugaren : Albert, Pep Campillo, DamiĂ , Pepllu, Alberto, Guiem, Gerard i Lluis.

Bon partit per arrancar una nova temporada del SĂ©nior B del CVS davant un jove Esporles amb molt de camĂ­ per davant. El partit no va tenir gaire histĂČria ja que els visitants presentaren un equip molt jove e inexpert que no va donar gaires mals de cap als nostres.

Tot i aixĂČ si que es varen veure jugades de mĂšrit pels dos costats ja que els joves esporlerins intentaren jugar en tot moment i no baixaren els braços. Els nostres, amb la lliçó ben apresa d’aquests darrers anys, tornaren a mostrar un bon nivell i aprofitaren el partit per anar engrassant la maquinĂ ria.
Cal destacar que tots els sollerics jugaren a bon nivell i tambĂ© destacar el debut de Lluis Bernat que va aportar molta feina i que es troba totalment integrat dins la dinĂ mica d’un grup que l’ha rebut amb els braços oberts.
Enhorabona i sort la propera setmana davant el juvenil del CV PĂČrtol, partit que es jugarĂ  el diumenge dematĂ­ a Blanquerna a les 10:00 h..

JUVENIL F. : PLÀCIDA VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES PER ARRANCAR LA LLIGA

Posted: 09 Oct 2017 04:28 AM PDT

CVS PROPERTIES SOLLER 3-0 CV SANT JOSEP A amb parcials 25-13, 25-10, 25-14

Aquest passat divendres les nostres juvenils femenines debutaren en la lliga regular de primera, i ho fĂ©ren amb una cĂČmode victĂČria per 3-0, en un partit que no va tenir molta histĂČria, ja que des del principi es va veure la diferĂšncia tĂšcnica entre un equip i l’altre.
A pesar de la diferÚncia, les nostres nines sortiren molt intenses en el partit i demostraren estar amb moltes ganes en aquest començament de temporada.

El servei de les solleriques va fer molt de mal a la recepció de les col·legials, cosa que va obligar a les visitants a passar molts de freeballs a les solleriques, que aprofitaven les nostres nines per fer contundents atacs.
En definitiva bon debut de les solleriques, que dissabte dia 14 visitaran Esporles, on jugaran contra l’equip local a les 20 h.
Molta sort!!.

Comentarios cerrados