SENIOR FEMENI C.V.S. : UN RENOVAT CVS SÓLLER TOURS CAU A SON FERRER ANANT DE MÉS A MENYS

3 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
IMG-20170930-WA0025Amb moltes cares noves respecte a l’any passat enmig de la pista es va iniciar el primer set. Des del primer moment les sensacions foren bones i amb un bon servei dirigit que dificultava molt la recepció de les locals i una bona actitud defensiva que va permetre molts contraatacs, es va aconseguir emportar-se amb tranquilitat aquest set.

Així com va anar transcorrent el partit, la manca d’entrenaments i de partits es va notà en la pèrdua de concentració i del to físic de les solleriques que arribaven una mica carregades de la pretemporada. La derrota del segon set a 21 punts però sobretot la del tercer amb una errada de servei al 24-23 després d’un set molt disputat, va enfosar l’estat anímic de l’equip que no va saber reaccionar al quart i darrer set perdent clarament per 25-16.
Partit que ha de servir per a que les jugadores més joves i debutants a aquesta competició de la Primera Balear, es facin una idea del nivell i de la exigència que significa jugar-la, per la qual cosa s’hauran d’esforçar encara més en els entrenaments per tal d’aconseguir l’objectiu d’aquesta temporada que no és altre que la permanència. Ànims nines i a seguir entrenant dur i amb compromís que la lliga acaba de començar.

Comentarios cerrados