Nou Programa Nordic Walking Saludable (oct-des 2017)

3 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

CapturaL’Institut Municipal de l’Esport (IME), la DirecciĂł General de Salut PĂșblica i ParticipaciĂł de la Conselleria de Salut i la GerĂšncia d’AtenciĂł PrimĂ ria de Mallorca posen en marxa un nou programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d’iniciaciĂł a la marxa nĂČrdica completament gratuĂŻtes i aptes per a tothom que comencen aquest dissabte a les 10 h al Centre de Salut Platja de Palma – Can Pastilla.

 

DesprĂ©s de l’ùxit de la primera ediciĂł, que es va desenvolupar d’octubre a  juny amb 500 participants, l’IME i la Conselleria de Salut han decidit consolidar les jornades anteriors i ampliar la proposta amb cinc noves rutes per tal d’arribar a mĂ©s poblaciĂł i difondre de manera mĂ©s efectiva la vida activa i els hĂ bits saludables. AixĂ­, el nou programa recull 17 rutes d’iniciaciĂł al nordic walking, que tindran lloc a diferents barris de Palma amb el punt de sortida des dels centres de salut.

 

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable Ă©s acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hĂ bits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de poblaciĂł, fĂ cil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l’àmbit fisiolĂČgic, psicolĂČgic i social.

 

Rutes quinzenals

El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc als segĂŒents centres de salut durant aquest trimestre:

 

Rutes d’octubre a desembre de 2017:

  • 7 d’octubre. Ruta16, Centre de Salut Platja de Palma – Can Pastilla
  • 21 d’octubre. Ruta 1, Centre de Salut Escola Graduada
  • 4 de novembre. Ruta 21, Unitat BĂ sica Son Sardina
  • 18 de novembre. Ruta 8, Centre de Salut Santa Catalina
  • 2 de desembre. Ruta 6, Centre de Salut Valldargent (punt de trobada a la plaça de Serralta)
  • 16 de desembre. Ruta 13, Centre de Salut del Coll d’en Rabassa

 

 

Les persones interessades poden enviar un correu electrĂČnic a nordicwalking@palma.es o es poden inscriure a l’inici de l’activitat. Els participants rebran una camiseta de les jornades i es posa a la seva disposiciĂł el prĂ©stec de bastons.

 

Comentarios cerrados