Fit-Salut Palma 2017 (23 i 24 de setembre, Parc de la Mar)

20 septiembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

21366765_1719413644788395_8317583830011836817_oL’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma organitza la FIT-Salut Palma 2017, Fira del Fitnes, la Salut i l’Esport, que tindrà lloc al parc de la Mar els dies 23 i 24 de setembre de 10.30 a 14.30 h, i de 16.30 a 20.30 h.

Fit Salut Palma 2017: la Fira del Fitnes, la Salut i l’Esport
Dies 23 i 24 de setembre
Lloc: parc de la Mar
Horari de 10.30 a 14.30 h, i de 16.30 a 20.30 h

La FIT-Salut Palma 2017 és un esdeveniment gratuït, obert a la ciutadania, en què els assistents podran conèixer i practicar les diverses activitats que ofereixen les 100 entitats que col·laboren enguany en l’organització. Aquest gran esdeveniment esportiu integrarà els conceptes d’esport, salut i fitnes dins un ampli programa, variat i totalment gratuït, dirigit a tota la ciutadania, independentment de la seva edat, la capacitat o la condició física, amb l’objectiu de promoure la salut a través de l’activitat física, apropant l’esport i els hàbits saludables a tota la ciutadania per a aconseguir una millor salut i, per tant, qualitat de vida.

La Fira ocuparà el parc de la Mar en tota la seva extensió, i de banda a banda del llac. Comptarà amb una passarel·la flotant de 36 metres, que comunicarà ambdós costats del parc. A més, es disposarà de les següents infraestructures: 4 escenaris per a classes de fitnes amb els millors monitors dels centres de fitnes de Palma, zona d’expositors comercials d’entitats de l’àmbit esportiu i de la salut (medicina de l’esport, gimnasos, nutrició, activitats esportives), activitats en el medi aquàtic com pàdel surf, piragüisme, vela i radiocontrol nàutic; gran envelat d’arts marcials i gimnàstiques suaus, dues zones recreatives infantils, orientades a la promoció del joc i l’exercici físic adequat a cada edat; una zona especialment destinada als joves, en la qual podran practicar skate, vòlei i tennis platja, slackline, tir amb arc, tir olímpic, tir de fona, i més activitats a l’aire lliure com Nordic Walking, entrenaments funcionals, bicicleta, patins, crossfit, tallers de fotografia esportiva per a Instagram, etc.

Entre d’altres activitats, es realitzaran tallers per a l’aprenentatge de les tècniques de recuperació cardiorespiratòria i de nocions pràctiques sobre primers auxilis per part del SAMU 061, amb caràcter gratuït. I si el vent ho permet, comptarem amb el vol captiu de globus aerostàtic a la zona 5, diumenge 24, de 19 a 20.30 h.

A més, per a recuperar forces, la Fira comptarà amb una àrea foodtruck a la zona 4, amb caravanes de menjar i beguda variada.

La Fira preveu de manera especial dos esdeveniments solidaris dins la seva programaciĂł:

· La Cursa Quilòmetres Solidaris contra la Fibrosi Quística, organitzada per la Fundació Respiralia i l’Associació Balear de Fibrosi Quística, que es durà a terme diumenge, de 10 a 13.30 h a la zona de l’Escullera.

· La Marxa solidària Nordic Walking Creu Roja, que tindrà lloc a la zona 4, dissabte de 18 a 20 h, amb dues propostes: una ruta de 750 m i una altra de 4 km. S’hi pot participar amb bastons o sense. Els participants hi poden fer aportacions voluntàries, a benefici de Creu Roja.

Dissabte, de 20 a 21 h, tindrà lloc el concert de la Banda de Música S’Almudaina, que interpretarà els millors moments musicals de l’esport; a continuació, 40 Mallorca presentarà la Fit Music Live, amb l’actuació del grup mallorquí Fora de Joc.

L’AECC participarĂ  a diferents activitats previstes per a diumenge 24, amb motiu del Dia Mundial de la InvestigaciĂł del CĂ ncer, per a promoure la seva campanya de conscienciaciĂł “Mou-te per la investigació”, una iniciativa que incita la poblaciĂł a participar a l’acciĂł “Un bot, una cucavela, una cançó…”.

Aquest esdeveniment s’adscriu en la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per a promoure l’esport i l’activitat física a tot Europa. El tema central de la campanya és «#BeActive», i anima totes les persones a ser actives durant aquesta Setmana i al llarg de tot l’any.

Més informació al Web : www.imepalma.es

Comentarios cerrados