La façana de Cort s’il·luminarà demà de color morat per donar suport al Dia Mundial de l’Alzheimer

19 septiembre 2017 | Por lorenzo | Categoria:

Façana CortL’Ajuntament s’adhereix així a la campanya de conscienciació sobre aquesta malaltia que duu a terme l’AFAPAM

Antònia Martín: “Cal augmentar els recursos per les persones afectades per aquesta malaltia i les seves famílies”

La façana de l’Ajuntament de Palma s’il·luminarà demà dimecres dia 20 de setembre a les 21 hores de color morat com per donar el sus a la celebració dijous, dia 21 de setembre, del Dia Mundial de l’Alzheimer.

 

Amb aquesta acció l’Ajuntament de Palma vol posar el seu gra d’arena en la conscienciació sobre aquesta malaltia que també afecta als famililars. La regidora de Sanitat i Consum de l’Ajuntament de Palma, Antònia Martín, fa una crida a augmentar els recursos per aquesta malaltia. “Cal augmentar els recursos per les persones afectades per aquesta malaltia i les seves famílies”, diu Martín.

 

Demà diferents membres de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Palma (AFAPAM) assistiran a l’encesa de la façana de Cort a les 21 hores.

 

Per dijous, l’AFAPAM també ha programat una Jornada de conscienciació sobre aquesta malaltia que es durà a terme entre les 18:30 hores i les 20:30 hores al Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears. En aquest sentit, des de l’AFAPAM recorden que aquesta malaltia afecta a 46 milions de persones arreu del món i que a Europa hi ha 10,5 milions d’afectats, sent Espanya el tercer país del món amb major prevalença d’aquesta demència.

 

 

Gabinet de Comunicació

Comentarios cerrados