NOTICIES CCE SANT LLUIS

11 septiembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
DSC_5577-678x381AdĂ©u vacances, hola futbol y   Darrer test abans de l’inici de la Copa

La primera plantilla tĂ© cada vegada mĂ©s a prop l’inici de la Copa, en la qual debutarĂ  a Ses Canaletes davant el Penya Ciutadella Esportiva el proper diumenge 17 de setembre a les 20:00 h .. Abans, perĂČ, ha d’afrontar l’Ășltim amistĂłs de pretemporada contra el CF Sporting Mahon a Ses Canaletes demĂ  dimarts a partir de les 20: 30h

Sera l’Ășltim test per als de Elias Noval, quarta trobada des que va començar la posada a punt i que de moment segueix sense conĂšixer la derrota. Dues victĂČries, davant el mateix CF Sporting de MahĂłn i CE Alaior i un empat, davant el CD Migjorn en el seu Ășltim enfrontament.

Darreres proves per al tĂšcnic asturiĂ  que vol donar ja mes minuts al que sera el seu onze tipus per a aquest nou curs. Per a aixĂČ, es preparen els blaus, abans d’afrontar l’inici d’una competiciĂł, curta i dura, i que permet pocs errors.

—————————-

Fotos-Toñi-Soler-4-678x381

Totes les categories tornen entre avui i demĂ  a l’activitat per seguir l’estela del primer equip, juvenil, cadets i infantils que ja ho van fer en les setmanes anteriors. No quederĂ  ni un categoria ja de vacances i al Municipal de Ses Canaletes, Annex i Poliesportiu tornaran a omplir el seu instal·lacions per donar inici a les seves entrenaments.

Piles carregades, noves il·lusions, companys nous nouvinguts i algunes novetats a les banquetes sĂłn els al·licients d’aquestes primeres sessions que donaran el tret de sortida a un nou curs futbolĂ­stic per al CCE Sant LluĂ­s.

Amb aquest inici de temporada, els tĂšcnics aniran preparant als seus diferents equips amb amistosos de pretemporada, abans de l’inici de la competiciĂł en les diferents categories a partir del prĂČxim 30 de setembre o 1 d’octubre.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados