FFIB ; ReuniĂł de delegats federatius per preparar la temporada

10 septiembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaEl president Miquel Bestard i el responsable dels delegats federatius, Ricardo Martínez, varen tenir una reunió informativa amb els informadors que visitaran els camps de futbol durant la competició. Les conclusions del Congrés del Futbol Base i el nou Codi Ètic varen ser temes centrals.

La temporada 2017-2018 estĂ  a punt de començar i el president de la FFIB va voler tenir un canvi d’impressions amb els col·laboradors que la FederaciĂł envia als terrenys de joc quan les circumstĂ ncies ho requereixen.
Durant la reuniĂł, se va passar el vĂ­deo-resum del CongrĂ©s de Futbol Base celebrat recentment, on queda clar que la responsabilitat per evitar la violĂšncia en els camps ha d’estar compartida per clubs, tĂšcnics, delegats i Ă rbitres, a mĂ©s dels federats.

La feina dels delegats federatius podrĂ  ser bĂ sica per mantenir els criteris de la FederaciĂł en els partits que presentin conflictes.
Bestard va reiterar el seu agraĂŻment a aquests voluntaris que cada temporada ajuden al control federatiu durant la competiciĂł.

FFIB

 

Comentarios cerrados