L’IME realitza millores al Poliesportiu Antoni Servera

8 septiembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

DSC_0092S’han realitzat reformes al vas de la piscina per un import total de 15.364,58€.

La piscina  es tornarà a obrir aquest dilluns, 11 de setembre

 

L’IME invertirà també 157.302€ en diferents actuacions de la instal·lació que es troben en procés de licitació

 

Susanna Moll: “Volem oferir unes instal·lacions amb les millors condicions i serveis de qualitat per a la pràctica esportiva dels usuaris. Amb aquesta inversió milloram la instal·lació  per a assolir aquest objectiu”

 

Palma, 7 de setembre de 2017. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha invertit un total de 15.364,58€ per a millorar el vas de piscina del Poliesportiu Antoni Servera, situat a L’Arenal. Amb motiu d’aquesta reforma la piscina va quedar tancada als usuaris  el passat 1 d’agost i es tornarà a obrir aquest dilluns, 11 de setembre.

 

La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha assenyalat que “volem oferir unes instal·lacions amb les millors condicions i serveis de qualitat per a la pràctica esportiva dels usuaris. Amb aquesta inversió milloram la instal·lació  per a assolir aquest objectiu”.

 

A l’obra de la piscina de 25 metres, adjudicada a l’empresa Movigrup, s’han desenvolupat tasques de reparació de les juntes de les rajoles, del sobreeixidor fins a la canaleta, amb materials antilliscants mitjançant morter amb àrids de quars a una superfície de 450 m2.

 

Així mateix, a hores d’ara, es troben en procés d’adjudicació altres millores del poliesportiu, com la modificació de la instal·lació d’Aigua Calenta Sanitària (ACS), que té un pressupost inicial de 21.500€, la reforma de la sala de màquines, amb un pressupost de 14.100€ i la substitució de la deshumidificadora, on la inversió serà de 121.702€ .

 

Comentarios cerrados