FFIB ; Reunió amb els clubs de Regional

5 septiembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Captura88888888El president de la FFIB se va reunir amb els clubs que tenen equips en categories de Regional per posar-los al dia de l’actualitat federativa i per comentar l’organització de la temporada. Tal com va passar amb l’anterior reunió amb els de Tercera Divisió, l’ambient va ser de consens i de bona disposició per la temporada 2016-2017 que està a punt de començar.

Se varen tractar qüestions d’horaris de partits, de preu unificat de les entrades als camps de futbol, i de gestions amb la federació.

CONSENS AMB EL CODI ÈTIC

El Codi de Bon Comportament o Codi Ètic elaborat arran del Congrés del Futbol Base ha obtengut una acceptació unànim i els clubs se varen manifestar a favor de signar-lo abans que comenci la temporada.
Bestard va explicar que el Codi s’ha creat per aconseguir competicions de “joc net”, “esportivitat” i “fair play” en el Futbol Base, per evitar els incidents de violència de la temporada anterior.
Tots els representants dels clubs varen estar d’acord en la seva aplicació en les categories inferiors, sense descartar fer extensius alguns dels punts del Codi a la resta d’equips de categories regionals.
>>Consultau aquí el Codi de Bon Comportament>>

 

Fuente FFIB

Captura

Comentarios cerrados