Futbol Menorquí, fets, propostes i realitats – CCE Sant Lluís

29 agosto 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

image1L’Occidental Menorca de Punta Prima acollirà el dissabte, 2 de setembre, a les 9.30 hores en el seu saló d’actes, la taula rodona “Futbol Menorquí, fets, propostes i realitats”.

L’activitat està organitzada pel CCE Sant Lluís, amb la col·laboració d’Occidental Menorca, i serà moderada per Pedro J. Bosch, que farà una petita introducció abans de donar pas als convidats. Entre els participants de la mateixa es troben Miquel Company, Conseller d’Esports del CIME, Virgili Juaneda, delegat a Menorca de la FFIB, Pedro Bermudez en representació de l’estament arbitral, Vicente Martinez, representant al col·legi d’Entrenadors, Biel Medina com a jugador i Jose Maria Vidal com amfitrió.

La part fonamental d’aquesta taula rodona és realitzar una anàlisi d’allò més complet possible de l’estat actual del futbol menorquí a tots els seus nivells i buscar, amb diàleg els punts de potenciar.

La taula rodona finalitzarà amb un debat / tertúlia general en la qual participaran tant els ponents com el públic. La sessió finalitzarà al voltant de les 13:30 hores.

Es tracta d’un espai tancat, l’AFORAMENT ÉS LIMITAT PER EL QUE CAL CONFIRMACIÓ – 669.51.02.59 (Whassapp) o per mail futbol.ccesantlluis@gmail.com

Comentarios cerrados