CCE SANT LLUIS ; EL PRIMER EQUIP S’EMPORTA AL TROFEU DE FESTES

24 agosto 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Fotos-Regional-678x381El primer equip, que prepara el seu debut a la Copa Regional, ha aconseguit la seva segona victĂČria de la pretemporada (3-1) davant del CE Alaior, un equip al qual s’enfrontera a la competiciĂł del KO a la jornada quarta tambĂ© al Municipal de Ses Canaletes .

El conjunt d’Elias Noval, que tambĂ© va vĂšncer en la primera trobada davant el CF Sporting de MaĂł (0-1), es va avançar molt rĂ pid en aquesta ocasiĂł per segellar amb Ăšxit aquesta segona trobada.

Zurbano va avançar els locals quan tan sols havien transcorregut 24 minuts del partit a la sortida d’un corner. Els locals van poder haver-se avançat molt abans, les arribades d’Oscar Moreno per banda dreta feien molt de mal a la defensa visitant. Primer Zurbano i desprĂ©s el mateix Oscar van poder posar mes terra pel mig amb el seu oponent, perĂČ la polvora mullada en els metres finals impedia prendre distĂ ncies al marcador. Al minut 30 augmentava l’avantatge lluissera, de nou Zurbano aconsegui batre al meta visitant i posar molta aventatge per els de Noval, al descans el 2-0 era el resultat parcial.

A partir d’aquí, el quadre de Pedro Palliser va encadenar ocasions sense pode reduir distanciaes. Els que  va veure de nou la porteria fins que la va perforar van esser de nou els locals, quan es complia el minut 72, Nacho va a establir de penal el marcador 3-0 i deixava el partit sentenciat. Els de Pedro Palliser que anavan millorant amb els pas dels minuts van poder maquillar el resultat amb un gol al minut 76 del incombustible Gerard Fuguet per deixar el 3-1 com a resultat final.

El CCE Sant Lluís, que ha estrenat avui la primera equipació per al debut a casa, continua amb la seva tasca de posada a punt i, ara, prepara el duel del proper 31 d’agost a Los Nogales davant el CD Migjorn.

L’aficiĂł local ha vist debutar a set de les seves incorporacions a mĂ©s dels tres jugadors que estan a prova, Tato, Cristian i Pau. Els locals, tornen avui als entrenaments abans d’acomiadar-fins el proper dimarts 29 desprĂ©s dels dies de descans amb motiu de les festes patronals.

Comentarios cerrados