CCE.Sant lluis ; El primer equip es presenta davant la seva afició

22 agosto 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

P1070654La primera plantilla es presentarà demà davant la seva afició al Municipal de Ses Canaletes, en el segon partit amistós de pretemporada davant el CE Alaior i en el qual serà una nova edició del tradicional partit de festes patronals. Amb la segona setmana de pretemporada ja en marxa, els quatre entrenaments, a més del partit de divendres passat davant el CF Sporting de Mahón, els pupils de Elias Noval tornen a vestir-se la zamarra blavosa en aquesta ocasió per enfrontar-se a un renovat equip alaiorenc entrenat per un exlluisser, Pedro Palliser El conjunt blavós que va vencer al Municipal de Maó, 0-1, vol agradar als seus en el que sera l’estrena a casa dels pupils del tècnic asturià.

L’afició local podrà conèixer demà a les noves incorporacions per a la temporada que ve, vuit en total, encara que aquestes podrien ampliar-se en cas que els jugadors que estan a prova, fins a quatre, acabin convencent al cos técnic lluisser.

El nou entrenador local, Elías Noval, podria alinear demà davant el CE Alaior a un equip semblant al que s’estrenarà al Municipal de Maó, tot i que per a la partida podrà comptar amb alguns dels absents divendres passat, Zurbano i Oscar Moreno però amb la baixa ja confirmada per motius personals de Basili Enrich.

La trobada que donarà començ a les 20:30 hores, és el tret de sortida com a local dels nostres, en un partit que any rere any s’espera a Ses Canaletes amb moltes ganes.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados