OCI I FUTBOL PER A LA GENT GRAN DE SANT LLUIS

21 agosto 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

descargaEl Centre Cultural i Esportiu Sant Lluis i Hestia Alliance han arribat a una col·laboraciĂł amb l’objectiu d’ampliar l’oferta d’oci per a la gent gran i malalts mentals que vulguin gaudir dels partits que disputin els equips de futbol vinculats a l’entitat lluĂŻsera.

Per aquest motiu, es lliurarà  al Club de Jubilats i als usuaris de la Residencia Geriàtrica i Centre de dia de Sant Lluís,  uns abonaments per a que puguin acudir als esmentats partits.  La seva entrega tindrà lloc el proper 23 d’agost, a les 20 hores, amb motiu del partit de festes davant el CE Alaior.

El CCE Sant Lluis i Hestia Alliance animen els membres del Club de Jubilats/usuaris de la ResidĂšncia GeriĂ trica i Centre de Dia Sant Lluis a sumar-se a aquesta iniciativa que Ă©s fruit de la convicciĂł conjunta que la salut i el benestar de tota persona, mĂ©s en el cas d’aquelles afectades per trastorns mentals i/o malalties associades a l’envelliment, depĂšn, en certa manera, de com d’efectius sĂłn els seus drets, entre ells el accĂ©s a la cultura l’esport i l’oci.

Hestia Alliance, es una organitzaciĂł amb mĂ©s de 25 anys d’experiĂšncia en l’àmbit de l’atenciĂł integral sociosanitĂ ria i de la salut mental. Un equip conformat per 1.700 professionals altament qualificats ofereix serveis a mĂ©s de 8.000 persones a l’any, tant en rĂšgim d’internament com d’atenciĂł diĂŒrna i domiciliĂ ria. Actualment, Hestia Alliance disposa de dotze centres en les comunitats de Catalunya, Madrid, GalĂ­cia i Illes Balears, on gestionem les ResidĂšncies GeriĂ triques i Centres de Dia de Sant LluĂ­s i Es Mercadal.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados