CCE Sant Lluís 1-0 CF Sporting de Mahón ; Primer test superat

19 agosto 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Diapositiva1-300x170Típic partit de pretemporada on el primer equip va sumant minuts de cara a l’inici de temporada. Els blaus es van enfrontar a un CF Sporting de Mahón que va mostrar molt bona versió, i durant el partit van anar de menys a més. Els de Noval mostraven una cara seriosa en la seva estrena i el tècnic asturià es mostrava satisfet amb la tasca de l’equip durant els primers 90 minuts. L’equip blavós es presentava com no podia de ser d’una altra manera, amb les seves 7 cares noves, Noel, Bonilla, Morente, Bili, David Mercadal, Nacho, i Lupon, i arribava al partit sense Zurbano, Basili i Oscar Moreno, per motius personals.

Un gol d’Alberto des dels onze metres en una pena màxima provocada per Lupon a cinc minuts per al descans va ser l’únic gol del partit i que al final li va servir als de Elias Noval per emportar-se un triomf moral en un partit on el de menys era el resultat. Una part per a cada equip, però el de Ses Canaletes va ser molt més letal en les ocasions que va tenir. Bon partit en línies generals, on alguns jugadors van mostrar nivell per ser optimistes. 

La trobada va estar marcada per moltes imprecisions i errors en la passada, típic en aquest moment del curs futbolístic i amb els equips centrats mes a acumular minuts a les cames que un treball tàctic en el que els dos cossos tècnics amb prou feines han treballat.

El segon temps el partit va agafar un caràcter més ofensiu, a causa dels espais existents fruit del cansament que anaven acumulant els jugadors. Una rematada al pal de la meta de Noel i un parell de rematades desviats dels davanters locals que no van aconseguir materialitzar en el marcador, van ser el millor dels de Juanan Gomez. Per part visitant, una vaselina de Bili que impacte en el travesser de la meta de Cris va ser la millor ocasió dels nostres en el segon temps.

El matx va arribar a la seva fi amb victòria per als visitants que tindran el cap de setmana de descans per afrontar la segona tanda d’entrenaments al Municipal de Ses Canaletes. El debut davant la seva afició serà el proper dimecres 23 d’agost a les 20:30, al tradicional partit de festes patronals davant el CE Alaior

Comentarios cerrados