Tomeu Penya torna a la presidència del C.F. Vilafranca

18 agosto 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_1425-1024x768-300x249El cantautor vilafranquer Tomeu Penya ha estat nomenat president del C.F. Vilafranca després d’un procés de renovació de la junta directiva. Penya, que ja va ostentar aquest càrrec juntament amb Guillem Garí fa anys, torna a la primera línia del club per «tornar el C.F. Vilaranca al lloc on es mereix fent feina seriosa i amb la màxima professionalitat possible».

La nova directiva està composta per Jaume Sansó com a vicepresident, Rafel Jaume com a tresorer i Joan Miquel Barceló com a secretari; a més d’un llarg llistat de vocals que ajuden com directius a les tasques del club.

Actualment, el C.F. Vilafranca compta amb un equip masculí a la Segona Regional que entrena per Miquel Aguado Ferrer, exjugador del club, i un de femení baix les ordres de Joan Miquel Barceló.

En aquests moments, el camp de futbol Es Molí Nou es troba en obres a causa del canvi de gespa artificial. L’actuació, en principi, estarà acabada a mitjans mes de setembre.

Tot i que encara no ha començat la temporada, el C.F. Vilafranca ja compta amb un centenar de socis fruit de la renovació que ha duit a terme. Una renovació que segons Tomeu Penya «donarà els seus fruits, estam en mans de gent seriosa i no tenc cap dubte que tornarem a veure el C.F. Vilafranca al lloc on es mereix».

Juan Miquel Barcelo para Fútbol Balear.

informa sportsdecanostra

Comentarios cerrados